marți, 3 ianuarie 2012

Why won't you do what you DREAM?

... ... ... :) Desigur, va recomand intreaga POVESTE FARA SFARSIT. :)

3 comentarii:

  1. IMHO cat se poate de sincer, daca nu esti de meserie artist profesionist sau inventator profesionist, este mai bine sa te abtii sa pui in practica diverse fantezii, ca altfel chiar ca poti intalni diverse riscuri destul de majore, plus ca poti contribui in mod neetic la devalorizarea de pe piata generala a fanteziilor, care au o valoare deosebita ca metoda de joc si de munca total utila unei categorii ff largi de oameni ai muncii din chiar intreaga lume, iar eu personal, chiar daca inca nu m-am decis inca in ce sindicat sa ma inscriu aici in Norvegia, sunt/raman total etic principial pro-protejarea valorilor utile pt oamenii muncii din toate tarile, indiferent daca se unesc sau nu spre protejarea unor valori comun impartasite benefice in general pt mai toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Addendum: fanteziile pot include si pe alea posibil provenite din vise daca esti de tipul care poate sa tina minte sau chiar e interesat sa tina minte ce-a visat azi noapte, plus, IMHO, zicala "noptea e un sfetnic bun" se refera mai mult la valoarea reparativa a somnului necesar la mai toti decat la vreo inspiratie de tip Evrika care vine din vreun vis oarecare, (care e si aia posibila, mai ales la unii inventatori profesionisti de tip Edison sau Steve Jobs, nu zic nu, dar, realist, destul de rara in cazul oamenilorobisnuiti ai muncii de pe diverse meridiane ale lumii).

    RăspundețiȘtergere
  3. Rudolph Aspirant, cred ca din aceasta postare se intelege destul de clar ca nu ma refer la niciun fel de fatezie. E vorba pur si simplu despre o POVESTE. Si DA, uneori povestile mai coboara si pe pamant, exact ca in "Poveste fara Sfarsit." :)

    RăspundețiȘtergere