duminică, 24 octombrie 2010

Ochi de Caine Astru

Murim... de mai multe ori intr-o singura viata! Si, cu ajutorul Ingerului care ne vegheaza mereu, ingaduitor, inviem la loc, de fiecare data! Eu am murit in asta seara... iar! Si credeam ca de data asta voi invia ceva mai greu! Dar el, cel deasupra tuturor, a simtit iar, ca de fiecare data! El, cel care mi-a daruit mai multe decat se poate darui unui suflet intr-o viata! Prin el mi-a venit iar invierea de sus! Nu mai incap cuvinte, nu mai incape nimic, deocamdata! El e, desigur, cel care si-a amintit! Minune e si felul cum ne purtam unii cu altii! Cred ca toate se trag de la cuvintele magice graite de pitic, azi, printr-o ploaie de frunze de aur! Si iar ma simt binecuvantata!!! Multumesc, piticului, multumesc Ochiului de Caine Astru (nu albastru, pentru ca el si-am amintit!- deci, evident, are alt nume! :)) Dar in primul si in primul rand, Celui care e cu Adevarat deasupra a tot si toate, Tatalui Ceresc!!!!!!!

MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC!MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! MULTUMESC! Asa, de 33 de ori!!!!

Pentru ca de la destin 11 prin destin 22, se ajunge la destin 33!





Minunata subtitrarea... :))) cum am ajuns la ea, numai coincidenta stie!!! Ma simt ca intr-un carusel, se intampla totul mult prea repede!!! Dar STIU ca pot sa tin pasul... SI IL VOI TINE!!!

2 comentarii:

  1. asa mult ma bucur ca Ochii de caine albastru au raspuns!!!! chiar ma bucur, parca simt bucuria ta (asa mi se intampla si mie cu Ochii de toamna senina =Lubileah) :):):)
    big hug!

    RăspundețiȘtergere