duminică, 3 octombrie 2010

Imi asum tot!!! :)

Papa binecuvantandu-l pe credincios

Binecuvantarile care vin din slujirea unei puteri superioare, impreuna cu oameni care gandesc similar. A acorda recompensele credintei celor care sunt nerabdatori sa le primeasca. O persoana vorbareata, care va fi auzita de colectiv. Recunoasterea sursei imenselor bogatii launtrice.

Ritualuri.

Negativ
Sublimarea ritualului politic. Depravare pentru putere. Negarea, proiectarea si transferarea propriei umbre si negativitati in afara ta. A nu-ti asuma responsabilitatea faptelor tale.

Un inger ducand o harpa

Simti ca esti capabil sa "te acordezi" cu armonia si sa o radiezi in jurul tau. Aceasta ilustreaza o situatie de grija pentru ceilalti, de generozitate si de implinire sufleteasca. A-i inspira pe oameni sa faca tot ce pot mai bine.

Mesaje de pace din partea cealalta. A fi in rezonanta spirituala. A avea o viziune elevata asupra umanitatii. A crea armonia.

Negativ
A avea o atitudine "prea-sfanta". A te pierde in fantezie.

Astazi am auzit una dintre cele mai frumoase povesti auzite vreodata... si ghici cine mi-a spus-o? :) In fine, povestea e una reala. Un baiat s-a nascut cu leucemie si, datorita faptului ca sistemul sau imunitar era chiar la pamant, se pare ca traia exact ca baiatul "Bubble boy". Toate jucariile si tot ceea ce primea trebuia sa fie sterilizat pentru a asigura supravietuirea baiatului.

Intr-o buna zi, baiatul a vazut la televizor inghetata si si-a dorit foarte tare sa manace, dar acest lucru nu era posibil, metoda sterilizarii ar fi topit imediat inghetata iar nesterilizarea ar fi produs instantaneu moartea baiatului. Mama copilului era intr-o dilema de nesuportat: pe de o parte, daca ii oferea mult dorita inghetata, isi expunea copilul unui risc major. Pe de alta parte (avand in vedere situatia precara a sanatatii lui) ar fi putut pleca curand din aceasta viata fara a mai cunoaste niciodata gustul mult ravnitei inghetate. Asa ca mama s-a hotarat sa-i faca copilului sau un ultim cadou si i-a oferit mult dorita inghetata.

Cum s-a terminat totul? Copilul s-a vindecat!!! Acum merge pe la conferinte si le vorbeste oamenilor despre miracolul pe care l-a trait! Ei, nu e povestea asta demna de toamna aceasta minunata pe care o traim si de luna octombrie care promite multe? :)))

"Imi plac povestile de genul asta!"
"Da, pentru ca iti dau speranta!"
"Sperante! Magia exista!!!!!!!!!!!!"

A fost o zi minunata... A fost o zi minunata... A fost o zi minunata!!!

CONCLUZIA: "Nu credeti in minuni, bazati-va pe ele! " :)

Acum chiar trebuie sa merg la culcare, sunt rupta de obosealaaaaa!!! :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu