duminică, 17 octombrie 2010

Duminica Pildei Samanatorului


La multi ani celui CARE SI-A AMINTIT!... si multumiri din adancuri de inima! Pentru TOT ceea ce mi-a daruit!

"Iesit-a semanatorul sa semene samanta sa. Si, semanand el, una a cazut langa drum si a fost calcata cu picioarele si pasarile cerului au mancat-o. Alta a cazut pe piatra si, rasarind, s-a uscat, pentru ca nu avea umezeala. Alta a cazut intre spini si, spinii, crescand cu ea, au inabusit-o. Si alta a cazut pe pamant bun si, crescand, a facut rod insutit".

Acestea zicand, striga: "Cine are urechi de auzit sa auda". Si ucenicii Lui Il intrebau: "Ce inseamna pilda aceasta?" El a zis: "Voua va este dat sa cunoasteti tainele imparatiei lui Dumnezeu, iar celorlalti in pilde, ca, vazand, sa nu vada si, auzind, sa nu inteleaga.

4 comentarii:

  1. Superb! O duminica roditoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. "virnant...asta-i pentru dumneata. duminica i se mai spune si floarea iertarii sau floarea Raiului...si dumneata trebuie sa porti virnantul, dar nu ca mine..." :)

    Hamlet, Ofelia...

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost roditoare... in liniste, raze de soare si frunze solare, nu avea cum altfel sa fie :) avrig, indeed :) si o scurta escala la turnul rosu :))) printre clopote, izvoare limpezi si miros de lemn si muschi :)

    Floarea Raiului... DA! (a se citi tot cu accent rusesc :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai facut pofta! Maine cred ca plec si eu pe undeva prin iarba :)

    RăspundețiȘtergere