luni, 22 noiembrie 2010

Forever is our Today

"Ingerul s-a uitat posomorat la mine:
- Eu as fi vrut sa fac din tine un om, iar nu un inger. De ce ma dezamagesti?" Nini

5 comentarii:

  1. excelenta piesa... si apoi sufletul ar trebui sa fie nemuritor, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. sufletul nostru este nemuritor, chiar si prin ceata acestui labirint- (mai ales daca gasim cate-o iesire din timp); dar de murit, murim de mai multe ori intr-o singura viata, asa, ca pasarea Phoenix! ma bucur ca iti place piesa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma gandeam acuma- oare avem si liberul arbitru de a ne autodistruge complet si definitiv?! hmmmm...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu m-am intrebat daca pot sa fac asta de multe ori, in momentele mele mai intunecate, cand simteam ca nu pot sa merg mai departe, cand simteam ca nu mai pot sa ma ridic, si nici nu mai vroiam inca o sansa, inca o viata in care sa ma intorc si sa trec prin aceleasi 'incercari', cand eram convinsa ca oricum voi face aceleasi greseli si ca pur si simplu nu mai vreau nimic de nici o culoare pt ca simteam ca sufletul meu nu mai poate indura atata durere, ca intr-un fel era oricum mort (desi sunt si eram constienta ca exista altii care au indurat mult mai mult decat mine), ca nu mai am putere... iar in ultimul din acele momente (cel mai intunecat) a venit si un raspuns. iar acela a fost 'nu', nu se poate.
    nu imi amintesc exact unde si care sunt cuvintele, dar parca undeva pe la facere, se spune ceva de genu 'ce Eu am creat nimeni sa nu poata distruge'. si daca fiecare suntem un d-zeu, cum s-ar putea distruge d-zeu pe sine? pt ca at toti ar fi ditrusi, asa cum toti am aparut deodata si suntem una, tot asa daca un singur suflet ar pieri complet si final, ar pieri toti si totul. corpului i se pot face multe, poate fi 'distrus' in multe feluri, dar sufletul poate fi doar mutilat, nu distrus...

    RăspundețiȘtergere
  5. hmmm nu stiu ce sa zic... cu cat inteleg mai mult, cu atat realizez cat sunt de mic...! Kati, sper ca acum esti bine!!! toti trecem (mai mult sau mai putin) prin astfel de momente, important este sa le depasim :) te imbratisez, sa-ti fie bine! si MULTUMESC! incerc si eu din rasputeri sa ma DUMIRESC :)

    RăspundețiȘtergere