duminică, 27 iunie 2010

Semne si Avertizari

"Poate ca lumea noastra e iadul altei planete." Huxley



Nu stiu de unde sa incep, cum sa continui si mai ales cum sa inchei... Ideea ar fi ca maine intra Lilith in Pesti (aplauze pentru Pesti :) si eu deja mi-am primit avertizarea. Am trait una dintre cele mai terifiante seri si nu am sa intru in amanunte ca ma deprima pana si relatarea situatiei... Eh, asta e lectia Lunii Negre: sa fim umiliti si sa invatam iubirea! Acuma, ca eu merit toate astea e drept, fara indoiala, dar ca atata rautate nu am vazut inca niciodata intr-un singur om e alta poveste... una cu lacrimi si sughituri :( Iar ce mi-au auzit urechile in seara asta, mai rar! Pentru ce? Pentru ca am cerut putina rabdare in timp ce vorbeam si sa nu mai fiu intrerupta de fiecare data cand vorbesc cu cineva! Si... a urmat urgia de venin si fiere... Va spun sincer, m-am cutremurat...

Si ma doare, ma doare atat de tare incat as putea sa plang ore intregi (cum faceam in copilarie), atata ca am invatat caile prin care un suflet isi gaseste repede pacea si mediteaza la lectia primita intr-o stare de liniste sufleteasca! Si, nu stiu de ce, tot Evanghelia lui Iuda imi suna in urechi:

10. Aceştia, dimpotrivă, batjocoresc ce nu cunosc, şi se pierd singuri în ceea ce ştiu din fire, ca dobitoacele fără minte.

11. Vai de ei! Căci au urmat pe calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam, din dorinţa de câştig! Au pierit într-o răscoală ca a lui Core!

12. Sunt nişte stânci ascunse la mesele voastre de dragoste, unde se ospătează fără ruşine împreună cu voi, şi se îndoapă de-a binelea; nişte nori fără apă, mânaţi încoace şi încolo de vânturi, nişte pomi tomnatici fără rod, de două ori morţi, dezrădăcinaţi;

13. nişte valuri înfuriate ale mării, care îşi spumegă ruşinile lor, nişte stele rătăcitoare, cărora le este păstrată negura întunericului pentru vecie.

Sincer, nu stiu de ce imi vin aceste vorbe obsesiv in minte, poate ca asa trebuie sa fie... venind spre casa, am vazut doua masini cu numele: DVL si YAD, tocmai astazi! Nu inteleg si nu vreau sa judec... spun doar ca m-am speriat! In astfel de momente, cand pentru o treaba atat de marunta balaurul scoate foc pe nari, pe ochi si pe gura, nu-mi ramane sa mai zic decat atat:

SA TE CERTE PE TINE DOMNUL!

SA NE FIE IERTAT!!!



TRISTETEA MEA AUDE NENASCUTII CAINI
PE NENASCUTII OAMENI CUM II LATRA!

NICHITA STANESCU


4 comentarii:

  1. "Pesti! Urmeaza o zi insorita, pe plan afectiv, social si profesional, fara niciun stres! Cineva din zodia taur va simpatizează foarte tare si va da un semn!
    Uranius"

    RăspundețiȘtergere
  2. :) cand ai facut un om sa zambeasca, ai schimbat intreg Universul :)) esti tare dragut, iti multumesc din suflet pentru gandurile tale minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. iti trimit o imbratisare pe-o raza de soare

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc, Kati!!! te imbratisez si eu cu mult drag! am avut o zi tare linistita si draguta, pana si oboseala parca a disparut :)))

    va multumesc pentru gandurile voastre frumoase, mi-au fost de mare mare ajutor!!! :) sa aveti o saptamana minunata, dragi prieteni!

    RăspundețiȘtergere