marți, 8 iunie 2010

Razboinic sau Luptator?



NODUL NORD IN BALANTA (pentru datele indicate mai sus) sau CASA VII - În viata anterioara ati trait numai pentru dv., pentru dezvoltarea fortei, a încrederii si identitatii personale. Ati avut încarnari violente si agresive. Ati fost, fara îndoiala, un razboinic, un luptator sau un cuceritor individualist. În viata anterioara ati fost un om foarte energic, folosindu-va forta în scopuri proprii. Nu a existat imposibilul pentru dv si ati depasit obstacolele unul dupa altul, având realizari deosebite. V-ati straduit sa fiti mereu primul, dar pentru asta ati calcat peste interesele altora. În aceasta viata, sarcina dv. karmica este sacrificiul în favoarea altora. Independenta si vointa puternica va vor aduce succes si în aceasta viata, dar trebuie sa creati o legatura armonioasa cu ceilalti, trebuind sa împartiti succesul cu altii.

Independenta si dorinta de libertate va îngreuneaza legatura cu partenerul, simtind ca singur v-ati descurca mai bine, fara sa va mai sacrificati pentru altii. Desi vi se pare ca legaturile prea strânse va sunt defavorabile, suportati totusi foarte greu singuratatea. Încapatânarea sau firea dv. înflacarata pot naste multiple conflicte cu partenerul, ducând chiar la despartiri sau divort. Agresivitatea va fac sa luati decizii incorecte. În a doua parte a vietii trebuie sa învatati sa o luati pe drumul de mijloc, încercând sa va acomodati. În tinerete va este greu sa îi observati si pe ceilalti, si nici macar pe dv. nu va cunosteati suficient, graba nelasându-va în pace sa va cunoasteti îndeajuns. Adesea observati ca intentiile si faptele dv. sunt contradictorii. Daca veti fi capabil sa împartiti viata cu altii, sa dati mai mult decât primiti, atunci veti atinge deplina satisfactie. Chibzuiti mai mult înainte de a actiona.

Prima parte a vietii este caracterizata de idealism si dorinta de aventura, dar pâna la urma veti ajunge la concluzia ca rostul cel mai important al vietii este gasirea unui partener. În a doua parte a vietii veti avea mai multe sanse de a realiza legaturi armonioase. Dupa câteva încercari, va veti da seama ca fara ajutorul altora, nu veti ajunge niciodata unde v-ati propus. Învatati sa-I ascultati si pe ceilalti. Respectati nevoile si parerile altora. Învatati sa cooperati si sa va uniti, cautând un echilibru în toate.


http://www.acvaria.com/astro-noduri_lunare.php?p=astrologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu