luni, 14 iunie 2010

Arta Actorului= Prostitutie?!? sau Dor de Curatenie!!!

Pentru ca inca nu inteleg ce trebuie sa fac pe directia profesiei: :(((

Marte in Scorpion, in forma expresiei sale intunecate, ca forta distructiva.

Infrangere, supunere.

Cartea 5 de Spade este probabil cartea cea mai abjecta dintre toate cartile Micii Arkana din Tarot. Cartea indica un conflict incrancenat, dispute respingatoare, lovituri sub centura, josnicie si injosire. 5 de Spade nu precizeaza daca aceste trasaturi respingatoare provin de la noi sau daca suntem atrasi intr-o situate periculoasa, o capcana, devenind noi insine victime. Acest aspect poate fi elucidat doar prin talmacirea celorlalte carti etalate. Cartea reprezinta o victorie a la Pirus, de care invingatorul nu va apuca sa se bucure prea multa vreme.

In planul vietii profesionale, 5 de Spade arata ca strabatem o faza extrem de dificila, care poate fi caracterizata de calomnii si umiliri injositoare, astfel incat poate simboliza adesea o concediere urmata de un proces la curtea pentru litigii de munca. Ea poate semnifica insa si o infrangere zdrobitoare in cadrul anumitor proiecte sau pierderea unor examene. 5 de Spade reprezinta o politica de afaceri fara scrupule, care trece peste cadavre. :(((((

NAUDHIZ



TIMPUL
Aceasta runa este stapanul absolut: TIMPUL !

Ea va cere sa va detasati de lucrurile materiale pentru a va apleca asupra lumii dumneavoastre spirituale. Fti rabdatori, prudenti si rezistenti.

SFAT:
Acum spiritul este important. Nu incercati sa obtineti ceea ce doriti cu orice pret. Nu precipitati lucrurile.


Deci, pe scurt, un rezumat:

Despre ce e vorba: saturatie, plictiseala! (CORECT!!!)

In planul vietii profesionale, 4 de Cupe indica un nivel minim al motivarii noastre, cand incepe sa se manifeste proasta dispozitie, furia sau supararea. Cartea poate reprezenta si apatia determinata de rutina, precum si aroganta si ofensarea, ca urmare a unor critici sau neindeplinirea unor dorinte. Cartea 4 de Cupe ar trebui sa fie considerate ca un indiciu pretios privind pericolul de a rata sanse reale, aflate la indemana.

Ce se adauga: Stabilitate emotionala, gingasie, bucurie! (he? cum? ce?)

Pe plan profesional, prin 9 de Cupe se indica o etapa in care munca ne face placere si totul ne merge din plin. In prim plan se afla aspectul sociabilitatii si al spiritului colegial de echipa. Usurinta si voia buna fac sa fie date uitarii dezacordurile trecutului. E drept insa ca daca se intrece masura, 9 de Cupe poate semnala si efecte secundare neplacute, cum sunt infratirea grosolana si agasanta sau trandavia lipsita de sensibilitate, care impieteaza asupra rezultatului muncii.

Ce simti: NEBUNUL! Optimism, spontaneitate, inventivitate, bucurie, curaj, distractii, entuziasm! (Chiar ca sunt nebuna!!!)

In profesie Nebunul indica patrunderea intr-un nou domeniu de activitate, pentru care, desi nu posedam cunostinte anterioare corespunzatoare, manifestam o mare disponibilitate si curiozitate de a invata, de acomodare cu noile sarcini de lucru. In sensul evenimentelor poate semnifica si un comportament gresit, in parte prostesc, sau iresponsabilitate. Semnificatia sa profunda consta insa in intelegerea deplina a faptului ca inchipuirile trecatoare privind siguranta si succesul nu sunt decat promisiuni desarte, care nu ne dau cheia pentru adevarata implinire si multumire.

CE A DUS LA ACEASTA SITUATIE: Luna in Pesti- expresie a sensibilitatii, gingasiei, promptitudinii in ajutorare si insusirilor de medium. Persoana afectuoasa, intuitiva.

- sensibilitatea, gingasia, capacitatea de transpunere, insusirile de medium si abnegatia. Ea este expresia fortelor ajutatoare si tamaduitoare.

Pe plan profesional, Regina de Cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau ca am facut o profesie in sine din insusirile de medium pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

Ce cunosti: Creativitate, originalitate, incredere in sine, fertilitate, noi inceputuri.

Profesional, Asul de Bâte ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de Bâte simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.

Cum va continua: Persoana inteligenta, loiala, sincera. :)))

Pe plan profesional, Valetul de Spade indica necesitatea de a ne pregati in vederea unor conflicte, dusmanii, agitatii, poate chiar atacuri polemice. Cartea poate reprezenta admonestarea din partea sefului ierarhic, dar si rivalitati nascande in cercul colegilor de serviciu. Ea poate exprima amenintarea, nelinistea pe care o resimtim fata de precaritatea incarcarii cu sarcini la locul de munca. Valetul de Spade poate insemna inceputul sfarsitului activitatii noastre actuale, dar poate si acel vant proaspat, chiar daca muscator, care alunga norii negri si aduce cu sine clarificarea privind raporturile de la locul de munca.

Asa te vezi: Dezolare, ruina, suferinta, ruptura. (CORECT!!! :( )

Pe plan profesional, prin 10 de Spade se exprima de regula, finalul intentionat, in parte cateodata plin de asprime, al unei pozitii, indatoriri sau activitati de pana acum. In mod normal ea indica o concediere urmata de o necesara reorientare totala. Doar in cazuri foarte rare, 10 de Spade indica modificari mai putin importante, cum ar fi de exemplu mutarea intr-o alta sectie sau finalul neasteptat al activitatii.

Asa te vad ceilalti: Parteneriat, succes.

Arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. (wow, incredibil!!!) Simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este in regula.

Pe plan profesional, 2 de Bâte inseamna ca ne rezolvam treburile fara participare interioara, cu dezinteres. Cartea poate semnifica si faptul ca in ceea ce priveste anumite dispute sau hotarari de mare importanta, ne situam pe o pozitie neutra sau ca, din indiferenta, adoptam aceeasi parere ca si majoritatea. Pretul pe care-1 platim pentru aceasta atitudine este un gol interior, care poate ajunge chiar la stari depresive. Cartea de tarot 2 de Bâte ne cere sa revizuim atitudinea interioara si sa ne pronuntam deslusit pentru ceea ce avem de facut.


Sperantele si temerile tale: Persoana iubitoare, creativa, dragastoasa.

Cartea indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica.

In planul vietii noastre profesionale, Valetul de Cupe arata ca ne asteapta o experienta binefacatoare, care ne va face placere si poate ne va maguli chiar. Poate fi vorba de laude si recunoasterea meritelor, de un compliment binecuvenit sau de vestea imbucuratoare ca pe plan profesional, vom cunoaste o binemeritata schimbare in bine. Cartea constituie frecvent un indiciu privind eventuale invitatii la diverse reuniuni sau petreceri in cercul colegilor, sau expresie a unei mai mari intimitati, ca de exemplu atunci cand un coleg mai varstnic ne invita sa-l tutuim. Cartea reprezinta sfatul bine intentionat si ajutorul acordat cu amabilitate pentru rezolvarea indatoririlor ce ne revin.

Rezultatul: (vai, moor de ras!!!) sansa surprinzatoare si valoroase.

Persoana inteligenta, loiala, de incredere.

Valetul de Monede vesteste o sansa ce ni se ofera, un impuls care ne intretaie calea. In sensul elementului pamant, simbolizat prin Monede, este vorba de o propunere concreta, realizabila si deosebit de utila. Avand in vedere durabilitatea elementului pamant, oferta poate fi considerata echilibrata si sigura.

In planul vietii profesionale, Valetul de Monede simbolizeaza un proiect nou sau un plan pentru al carui realizare beneficiem de un sprijin consistent. Cartea indica sansa de a gasi un loc de munca, de a castiga bani, de a primi o oferta pentru un nou post sau de a incheia o afacere lucrativa.

Mai, eu am nevoie de o pauza, ca nu ma prind daca trebuie sa raman sau trebuie sa plec... !!!... Ideea este ca acum fac ceva impotriva sufletului meu! Nu ma costa, pentru e pentru prima data cand ma doare in cot de un proiect, cand sunt total indiferenta ce consecinte voi suporta pentru ca refuz sa imi bag energia in acest spectacol ce urmeaza sa se nasca. Faza e ca nu stiu daca va ramane netaxata atitudinea mea; adica, de concediere ma doare fix in cot la ora asta, n-as stii sa zic exact de ce? Dar ma gandesc daca nu ar trebui sa aleg clar, sa raman cand imi place si sa plec cand atmosfera e din aia de-ti vine sa fugi! Cred ca regizoarea e vampir, pentru ca toti in jurul ei (27 de oameni!) sunt complet adormiti si casca non stop, pe cand ea vorbeste intr-una si e plina de energie, chiar daca una extrem de frustrata :( Na, scriu astea ca poate cineva, oricine, din afara, vede si intelege mai clar situatia si ma poate sfatui cumva, am mare nevoie de asta acum!
Ca actor, eu nu mai pot, sufetul meu se inabuse vazand mai mereu spectacole doar despre partea intunecata a omenirii... Mi s-a spus ca stau pe tusa pentru ca nu am fata de curva... :( Va rog din suflet, ajutati-ma sa inteleg... poporul asta nu mai are nevoie de lumina, de Shakespeare, de Cehov, de noblete, de candoare, de speranta, de fete mai ludice? Ca incet incet liniile fetei mele incep sa cada- nu mai gasesc motive de bucurie, peste tot in jurul meu numai mesaje de disperare, de infrangere, de dezgust si acceptare a unui destin fatal! :( Va rog din suflet, prieteni dragi, spuneti-mi, cum sa mai lupt si daca mai are rost... caci ma simt precum Don Quihote, care fuge dupa o Dulcinee care nici macar ea nu-l recunoaste sau iubeste!!! :( Va multumesc!

Mi-e dor de Y., prietenul cu care vanam clopote de biserica si raze de Luna! Oare si lui ii este la fel de greu?!? Mi-e dor de Cehov si de Tolstoi, mi-e dor de clasici, mi-e dor de feetbeckul pe care l-am primit in State, mi-e dor de cei straini care ma intrebau daca parintii mei stiu ce-au acasa! N-am sa inteleg de ce poporul meu si fratii mei ma scuipa in halul asta pentru ca am creier? N-am sa inteleg niciodata! Si mi-e tot mai greu sa ma gandesc ca imi voi petrece restul vietii in felul acesta, in aceasta tara! Imi pare, sincer, rau, ca spun asta, dar nu mai pot suporta aceasta mizerie, aceasta lipsa de respect si nici nu sunt genul care sa se tot victimizeze! Asa ca...
Astept parerile voastre!





... Si, ca un semn, afara fulgera si tuna iar Cerul e negru ca smoala! :(

2 comentarii:

  1. nu pot sa cred... ma intreb cine esti, la fel cum ma intreb cine e bluemoon, pt ca ceea ce scrieti voi e si ceea ce traiesc eu (si asta nu doar acum)... spre exemplu eu tocmai am spus pas la tot ce ai spus tu in legatura cu serviciul, am renuntat sa mai fiu pres si bataie de joc pentru ca am simtit ca nu mai vreau sa fiu. Obisnuiam sa-i spun cuiva drag at cand se plangea de serviciu "tu i-ai invatat" si mi-am dat seama ca asta am facut si eu, eu i-am lasat sa ma trateze asa si le-am permis sa ma manipuleze, din frica, din frica de a-mi pierde slujba si a ramane fara nici un venit. si cred ca asta am facut multi dintre noi, le-am permis celorlalti sa ne manipuleze prin frica, poate a venit timpul sa spunem stop...
    iar in legatura cu intrebarea ta daca sa stai sau sa pleci, in timp ce citeam mi-a venit ca poate toti 'razboinicii' sunt intrebati asta, pentru ca trebuie luata decizia daca se termina totul sau daca ramanem sa luptam si sa reconstruim...

    RăspundețiȘtergere
  2. da, exact despre asta e vorba! nu stiu daca mai am pentru ce lupta sau cauza e pierduta si trebuie sa o iau pe un alt drum :( imi pare, sincer, rau ca spun asta, dar cei care au puterea in tara noastra sunt fara nici un fel de scupule, nici macar nu se mai ascund... ma doare atat de tare dar am invatat sa rabd si sa sper; pentru ca spun ce cred si nu fac ce vor ei ma umilesc pana intr-acolo incat la acest nou proiect m-au facut sufleor... acum, asta eu o pot indura, am invata ca fericirea mea nu e legata de reconoasterea acestor oameni (asta ar fi chiar inspaimantator!) dar stiu ca pot face atat de mult si nu sunt lasata! Nu mai imi doresc decat sa traiesc clipa cand acesta mafie- caracatita va fi rapusa! pana atunci, nu pot decat sa ma rog lui Dumnezeu sa ne Ajute! Problema e ca nu stiu daca mai am putere sa merg impotriva valului... si atunci, nu-mi mai ramane decat sa fiu somera! :( iti multumesc mult pentru comentariu si pentru ca lupti!!! te imbratisez, Maria

    RăspundețiȘtergere