luni, 21 iunie 2010

Where's the love?

Despre dragostea ca obsesie, despre idoli sau mai ales despre cum se poate transforma un cantec frumos in zgomote ... Despre "semnele" care vin sa te ghideze inca din adolescente "mioape"... despre prieteni, despre singuratate... si nu in ultimul rand, despre eliberare... despre viata ca o spirala, despre intalniri, despre oglinzile tale... despre vise marete de ratacire care nu te duc spre interior, spre sinele tau, despre lucruri marete lipsite aparent de povara, despre noi, despre mine...



Intrebarea este: "where's the love?" nu "where's love?" Can you feel the difference? :)

Cea mai frumoasa lectie din aceasta viata: aceea a eroului anonim! Nu cred ca ma impresioneaza ceva mai mult pe lumea aceasta, decat povestea celor care salveaza vieti si suflete si mor undeva, in singuratate, modesti si anonimi, fara nicio pretentie! Nimic nu mi se pare mai nobil si mai maret... pe cand idolii si vedetele acestei lumi si societati decazute, cu toate ca au aparent lumea la picioare, sfarsesc in depresii si singuratati insuportabile... cred ca la ora asta, stim cu totii de ce?

Sa ne indreptam asadar, atentia si energia, spre adevarata comoara, spre inimile noastre si sa le umplem cu lumina, pace si bunatate, ca atunci cand vine dimineata sa nu avem nevoie de altcineva care sa ne aline durerea... sa ne impacam cu noi insine, sa ne fie bine in singuratate! :) Doamne Ajuta!

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta! :)

    Vroiam sa ma laud pentru ca am reusit sa termin filmul Maestrul si Margareta. Mi-a placut mult, sunt multe personaje reusite iar motanul a fost delicios. Imi vine in minte replica cu "lasitatea", se potriveste atat de bine cu ceea ce povesteai tu despre Bulgakov, ca a avut curajul sa-l sfideze pe Stalin... In fine, m-am simtit cumva imbogatit, ma intelegi. :)

    In semn de multumire as vrea sa-ti propun si eu un film, desigur doar in masura in care vei gasi tema atragatoare:

    The bow, de Kim Ki-Duk (arcul!)
    http://www.youtube.com/watch?v=eXDkdjHAVIU

    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc, Radu :) Arcul? wow, de-abia astept... multumesc. numai bine si senin!

    RăspundețiȘtergere