vineri, 25 iunie 2010

Arcul???

Hahaha... nu mai pot de ras! Sunt ARCUL! :))))))))

Astrologia araba figureaza printre cele mai prestigioase ale lumii, chiar daca nu este foarte cunoscuta publicului larg. In cazul ei, semnele zodiacale nu poarta numele unor constelatii, ci pe cele ale unor arme albe. Acestea indica atitudinea noastra innascuta cu care abordam viata, care este perceputa ca o lupta. Semnele (sau armele) sunt, in horoscopul arab, in numar de noua.

Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie
Ghioaga taraneasca: 4 ianuarie-10 februarie
Arcul: 11 februarie-19 martie
Cutitul: 20 martie-1 mai
Pumnal: 2 mai-15iunie
Sulita: 16 iunie-22 iulie
Prastia: 23 iulie-4 septembrie
Spada: 5 septembrie-14 octombrie
Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie

Personalitate: tanar, nativului din acest semn ii lipseste increderea in el insusi, isi imagineaza ca ceilalti il vad ca fiind fad si neinteresant. Se insala grav! Are un farmec puternic, ceea ce face sa nu fie uitat deloc usor! Din aceasta lipsa de incredere, se trag si greselile pe care le face. De pilda, de teama sa nu fie tratat cu indiferenta sau de teama sa nu fie atacat, el e cel care preia initiativa: isi intinde arcul, tinteste, da drumul sagetii si apoi, imediat, incepe sa regrete ca a tintit in acea directie. Apoi isi va cere scuze persoanei respective… atitudine indrazneata, dar fricoasa. Cu timpul, va invata sa aprecieze mai corect o situatie si va sti sa recunoasca acele contexte in care va avea nevoie de “arc” si de “sageata”.

Provocarea vietii sale: sa capete incredere in sine, sa se foloseasca de imensul potential, de stralucirea si energia pe care le degaja. Sa se intoarca spre cei care-i seamana si care il iubesc asa cum este. Si sa nu incerce sa semene multimii, ar fi pacat!


Fantasy Comments & Graphics
~Magickal Graphics~

Visul secret: sa nu mai aiba tot felul de indoieli. Sa aiba succes, sa fie recunoscut pentru talentul sau, sa fie admirat. Toate acestea se pot implini cu conditia ca nativul sa creada in ele. Si sa aiba incredere in cei care il iubesc!

Ma simt descoperita... :))))) Despre fiecare semn (arma) in parte, AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu