luni, 7 iunie 2010

iar pericol???



Bine atunci, o sa-mi iau arcul si sagetile imediat, dupa o scurta pauza cu vin rosu, lavanda, baita calda, capsuni, dar mai ales... inghetata!!!! :)))))))))

EIHWAZ



CENTRUL LUMII
Ea semnifica ideea unui pericol care poate ( si care trebuie ) fi invins.

In sfarsit, scopul pe care vreti sa-l atingeti este le indemana dumneavoastra, dar va trebui sa va adaptati si sa va schimbati maniera de a vedea lucrurile.

SFAT:
Aceasta runa nu reprezinta decat un semnal ! Puteti imbunatatii situatia schimbandu-va modul de a actiona si de a gandi.


Pai am zis ca mor putin... ce nu e clar??? Dupa aia, inviem spre schimbare, desigur :))) A, si nu uitati mai ales, ca rasul le-a fost daruit oamenilor in locul aripilor!!! Ma intorc la cenusa :(

2 comentarii:

  1. Nietzsche: "Cum poti sa te astepti sa renasti daca inca nu ai fost cenusa?!"

    RăspundețiȘtergere
  2. no, nice zice nitzsche... :))) acum acum ma inalt, o secunda... 1 2 3 siiiiiiiiiiiiii!!!!!!
    FAL FAL FAL!!! GATAAAAAAAAAAA!!! de acum, din clipa asta, totul va fi altfel si mult mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buna dimineata dulce-i viata!!! cura de otimism incepe pe 12 la orele 14:30 ora romaniei. oricine vrea sa particile, e bine venit! sunt acceptate toate visele senine, de speranta, de mai bine, de incredere, de bucurie... yupiiii, a venit varaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere