marți, 12 ianuarie 2010


Cel de-al treilea semn al lui Dumnezeu : un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore

Doru Bem

Din ce in ce mai multe amanunte converg catre anul 2012 sau daca nu, cel putin catre proximitatea acestuia. Peste tot in lume sunt proteste, dereglari climaterice deja majore, se aude ca polii s-ar inversa sau ca axa pamantului se va schimba. Majoritatea profetiilor, chiar si cele mayase, vorbesc de cataclisme, foc din cer, calamnitati naturale si razboi. Cam despre asta este vorba in cel de-al treile secret de la Fatima pe care il prezint si eu astazi. Nu stiu daca sa ii spun cel de-al patrulea secret sau continuarea celui de-al treilea.Vaticanul este suspectat ca tine in continuare aceste informatii secrete. Cu toate acestea se presupune ca cineva din interiorul sfintei institutii le-ar fi “ sifonat “. Chiar daca acest secret nu este recunoscut de Vatican, parti bune din el se pot regasi si in alte mesaje transmise de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria inca din anul 1846 in Franta la La Salette. Mesajul de atunci a fost si el secretizat tot de catre papa vremii respective, acum el fiind deja facut public omenirii. Il veti putea regasi tot in cadrul acestui articol.

Secretul secretelor

Trebuie sa intelegem ca ceea ce urmeaza este un mesaj si nu o amenintare cu moartea! Ganditi-va, aceasta chestiune cu moartea e putin importanta, oricum vom trece pragul la un moment dat. Acesta poate fi acum, maine, poimaine, peste doi ani sau peste 50. Noi ne supunem legii ca orice alta creatie a Tatalui. Ne nastem, devenim maturi, crestem, devenim din nou copii ca mai pe urma sa ne micsoram si sa murim, adica sa ne reintoarcem de unde am venit. Important este ce se intampla cu noi launtric atata timp cat suntem in carne, incatusati, separati, stransi si amnezici aparent fata de natura noastra adevarata. Din totdeauna am fost chemati la trezire, chiar de acum 2000 de ani cand insusi Mantuitorul nostru a spus ca timpul se apropie. Iar 2000 de ani pentru o evolutie a omului pe pamant nu este nicidecum o perioada lunga. Ce inseamna 2000 de ani pentru pamant? Dar ce inseamna pentru univers?
Toate minunile, toate aparitiile sunt numai pentru a trezi fiecare individ in parte, sunt numai pentru acele momente intime ale fiecaruia dintre noi cand ne rugam si incercam sa calcam peste firea noastra intunecata de orgoliu, vanitate, mandrie, neacceptare, dezbinare si ura. Lumea este orbita, noi suntem orbiti si intunecati de o asa zisa maniera obligatorie impusa de societate. Noi toti suntem liberi din nastere! Uitam asta. Suntem liberi sa nu acceptam ceea ce ni se impune, chit ca e vorba de o viata mai saraca, mai proasta, mai umila, fara perspective stralucitoare in faima, bani si putere. Ne dorim avansari in grad, popularitate, celebritate, bani, mancare din ce in ce mai multa, haine felurite , stralucire, apreciere sau mai bine spus pupincurismul societatii. De ce credeti ca cei care isi doresc implinirea sufleteasca, reinprietenirea cu Dumnezeu, se separa de placerile lumesti, de bogatie si interese meschine? Asta nu inseamna ca nu ne putem desfasura viata intr-un oras oricat de mare ar fi el. Important este sa intelegem ce ni se cuvine si de multe ori nu ni se cuvin multe din cele ce credem. Cati nu sunt cei ce cred ca li se cuvin averi, bani, putere, fiama, respect, condescendenta, aprecieri, iubire, iertare si cate si mai cate. E bine sa pornim de la premisa ca nu ni se cuvin! E o cale catre smerenie. Incet, incet, cu perseverenta, si nu asa dintr-o data, caci nu vom putea si vom renunta imediat.

Secretul ascuns de Vatican

" In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni. Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi. O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear. Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare..Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, un mare cutremur va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul. Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima , nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta?
Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti. Eu va voi da urmatoarele semne :

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA,
- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC,
- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI
- Acasa, inchideti usile si ferestrele si
nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.
- Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.

- Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta
lumina nu va lumina.

Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga planeta.Spiritele rele vor fi libere si vor da tarcoale sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vreasa se caiasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate. Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu implorand mila Sa infinita. Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate. In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele. Dumnezeu va proteja casele alesilor Sai.

Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti :

"DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL
INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA
."

Cei care cred in aceste cuvinte, nu vor ezita sa le raspandeasca. Oamenii drepti nu trebuie sa aiba frica in aceasta zi de Domnul Dumnezeu. Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta... Toti cei care se vor ruga vor avea protectia cerului iar cei ce sunt sortiti sa piara, Ii voi ajuta sa moara in pace si sfinti vor fi cand vor intra in Imparatia Cerurilor. Doresc ca voi, toti copii mei, sa participati la slujbe, mai ales in prima vineri si sambata a lunii pentru a va spovedi si primii Sfanta Impartasanie, ca facand acestea sa puteti salva pamantul de la distrugere. Cand pamantul se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Domnul Dumnezeu, vor muri. Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra. Soarele nu va aparea. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa. Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea pentru care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate.
Toate acestea se gasesc inscrise in Scrierile Sfinte, in Noul Testament :
- Sfantul Luca (Cap.21, verset 5.11, 12.19,20.20,29.33)
- Cartile Sfantului Apostol Petru (cap. 3, 8-14)
- Profetiile lui Isaia (cap.40, 1.5.9)

Profetia de la “ La Salette “

În 1846, doi copii, Melanie Calvat şi Maximin Giruad, din localitatea franceză La Salette, au povestit că „au vorbit“ cu Fecioara Maria şi că ea era atît de îngrijorată de soarta care le este hărăzită oamenilor, încît a plîns în timp ce le spunea toate acestea. Descrierea sfîrşitului omenirii, aşa cum l-au reprodus copiii, i s-a părut Suveranului Pontif de atunci atît de înspăimîntătoare, încît el a decis ca acest mesaj să nu fie adus la cunoştinţa oamenilor. Astfel profeţia a rămas cunoscută ca „secretul din La Salette“. Astăzi, mesajul nu mai este un secret.

"Am coborât din Ceruri ca să vă dezvălui toate marile secrete şi să vă pregătesc pentru ceea ce veţi îndura în scopul purificării întregului Pământ. Satan şi-a instalat deja regatul în această lume. El este stăpân peste voi şi se bucură de victoria pe care a obţinut-o atât de uşor.

Forţele care stabilesc evenimentele ce vor urma, în conformitate cu planurile diabolice ale Răului, ţin de puterile întunecate ale demonilor. Ei au reuşit să determine umanitatea să trăiască fără credinţă şi au împrăştiat peste tot otrava îndoielii. Au construit noi idoli, în faţa cărora oamenii, prostiţi, se înclină neputincioşi: PLĂCEREA pentru tot ceea ce este grosier şi inferior, BANII, ORGOLIUL, NECURĂŢENIA, DORINŢA DE A DOMINA alţi oameni şi NEÎNCREDEREA în forţa pe care Dumnezeu a sădit-o în ei.

Satan a fost conducătorul necontestat al omenirii în acest ultim secol şi a reuşit să-i facă pe oameni să se îndepărteze de ADEVĂR, să-i lipsească de puterea purificatoare a DRAGOSTEI. El a împrăştiat discordia şi ura între oameni, legitimând imoralitatea şi slăbiciunea, divorţul, avortul şi obscenitatea. Războaiele nu au încetat nici o clipă şi s-au multiplicat mereu. Oamenii trăiesc acum într-o lume sfâşiată de conflicte şi ură, dar războiul cel mare, care va distruge ţări şi naţiuni întregi, abia începe. Când el va înceta, nimeni nu va fi victorios. Marea judecată a venit pentru toţi oamenii.

Biserica îşi va asculta prohodul. Anticristul va pătrunde în templul lui Dumnezeu şi se va aşeza pe tronul Acestuia şi va fi adorat ca şi cum ar fi Acesta. Puţini sunt cei care nu se vor lăsa păcăliţi, şi aceia vor fi supuşi la mari persecuţii.

Sunt şi vor apărea în continuare o mulţime de falşi învăţători printre oameni. Ei vor încerca să-i convingă pe semenii lor că minciuna este adevăr, şi fapta lor îi va situa împotriva lui Dumnezeu. Mulţi îi vor asculta şi vor aluneca pe un drum greşit.

Naţiunile se vor ridica una împotriva alteia, şi regatele unul împotriva altuia. Vor fi epidemii, oamenii vor sărăci şi vor suferi de foame, iar inundaţiile şi cutremurele vor distruge tot ceea ce fiinţele umane au construit până acum. Şi aceste dezastre vor fi doar începutul suferinţelor care îi aşteaptă. Soarele se va întuneca, şi nici luna nu va mai trimite razele ei pe Pământ. Stelele vor cădea de pe cer. Atunci se va manifesta Anticristul.

Am venit şi te-am chemat ca să fac din tine vocea Cuvântului Meu. Oamenii trebuie să-şi deschidă inimile către dragoste şi lumină, să-şi salveze sufletele în acest ultim refugiu al iubirii, singurul care le-a rămas accesibil. Numai înlăturând ura şi înlocuind-o cu puterea purificatoare a iertării şi înţelegerii, ei vor putea să se protejeze de Anticrist şi de demonii lui. Dumnezeu îi va salva pe cei care vor persevera în bine şi pe cei care vor crede în puterea divină sădită pentru totdeauna de El în ei."

“Avem noroc ca Dumnezeu este foarte nedrept cu noi, caci daca ar fi drept nu s-ar putea mantui nimeni ! “

Parintele Rafail Noica

4 comentarii:

 1. prea multe semne ne da Dumnezeu...stiu ca nu trebuie sa-mi fie frica ...
  insa sunt constienta ca lumea, in halul in care a ajuns ... nu mai poate continua asa!probabil ca ceva se va intampla,ca va fi 2012,asta ramane de vazut.
  inca de la Adam si Eva am avut libertatea sa alegem... acum,avertizarile le-am primit,putem alege daca ii deschidem usa inimii noastre,lui Hristos si mergem cu speranta inainte,sau Il mai lasam sa bata la usa-sa mai astepte-pt ca noi suntem prea "ocupati" cu cele lumesti...
  "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand va veni Fiul Omului" (Matei, 25, 13).


  ps:m-a impresioat ff tare emisiunea lui orestes,de duminica.multumesc ca mi-ai spus de ea!>:D<te imbratisez cu mult drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sincer, si eu cred ca asa nu se mai poate si ma refer aici la mai multe aspecte, dar in special la lipsa tolerantei, a iubirii si a compasiunii fata de aproapele nostru. As vrea doar sa-i vad pe oameni incercand sa fie mai buni, pentru ca pacatosi suntem cu totii, stiu asta! Zicea Parintele Papacioc ca e de ajuns sa vrei sa-ti iubesti vrajmasul si Hristos vine in ajutorul tau. Mi se pare minunat :)

  Mi-e dor de tine! Saptamana aceasta sunt mai ocupata, dar poate reusim sa ne vedem fie pe final, fie saptamana viitoare la o poveste :) te imbratisez cu mare mare drag, suflet frumos!

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoase cuvintele Parintelui! Ah,am atatea ganduri acum prin cap...de abea astept sa povestim!

  Si mie imi e tare dor de tine!!!!
  Saptamana aceasta si eu sunt prinsa in multe teste si proiecte:(( -sper sa scap cat mai repede cu toate astea-iar in weekend trebuie sa merg la olimpiada:( Cred...ca mai trebuie sa am rabdare pana saptamana viioare ca sa te pot vedea!
  Spor in ceea ce ai de facut si de abea astept sa te vad! Iti trimit o imbratisare puternica si plina de DOR!:) Noapte buna!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bafta multa atunci, am sa ma gandesc la tine! Vise frumoase, copil curat!

  RăspundețiȘtergere