sâmbătă, 3 decembrie 2011

spirited away

Mi-a fost dooor sa revad povestea asta... de fiecare data o inteleg altfel.
Si cand ma gandesc care anume trickster mi-a recomandat-o prin 2007 ... :)

Probabil ca majoritatea dintre voi ati vazut-o deja. Pentru cei care inca nu au ajuns la ea, le-o recomand cu drag. Sa nu uitam ca dragostea singura este cea care are forta sa ne reaminteasca 'numele' nostru real- cine suntem cu adevarat. Iar daca tot s-a intamplat de am trecut prin tunelul intunecat care ne-a indreptat pasul spre uitare, bine ar fi sa descoperim fiecare din noi forta de a regasi drumul inapoi si de a-i ajuta si pe cei dragi in propria lor transformare.

O poveste despre forta omului in lumea spiritelor si mai cu seama o poveste despre forta si curajul celor curati cu inima care reusesc cumva, ca printr-o minune, sa depaseasca orice obstacol. Dar nu a fost mereu asa?
Si daca nu a fost asa, cu siguranta nu a fost Iubire... :)

http://filmehd.net/spirited-away-2001-filme-online-gratis-subtitrate-in-romana.html

13 comentarii:

  1. Superb!
    Multumesc, Maria!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miyazaki este regele desenului animat japonez.Filmul este unul care merita vazut.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. DA, asa este, Ionut. Daca mai sti desene animate genul asta, te rog sa mi le recomanzi. :) Sper sa am si eu timp sa ma apuc de lista aceea de filme. Oricum, e bine sa stiu ca e acolo... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Scumpa mea Maria...pentru tine orice.Cred ca mai sunt vreo 10 filme de ale lui Miyazaky pe care trebuie sa le vezi neaparat.O sa postez o lista(inca una) cu ce am vazut eu si ar trebui sa vezi si tu cand o sa fi mai libera sau cand o sa iti iei o pauza.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. iti multumesc, Ionut. Noapte buna si vise frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. acuma am vazut si postarea lui Ionut, 'Howl's moving castle' chiar merita vazut, eu l-am descoperit acum cateva zile si a devenit imediat unul din filmele mele preferate, deci il recomad si eu :D
    http://www.filmesubtitrateonline.com/howl%e2%80%99s-moving-castle-2004.html
    il gasesti aici
    kati

    RăspundețiȘtergere
  7. nu m-am putut abtine si l-am vazut in noaptea asta. :) Si bine am facut, chiar daca imi tremura tot corpul din cauza oboselii. Nu stiu ce se intampla, dar iarasi nu dorm si nici nu prea mananc... si totusi, e bine... :)
    Va multumesc din toata inima mea pentru recomandare! Mai are rost sa zic cat de la FIX a venit?! Vaaaaai, ce mi-a placut!!!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Grozav de tare mi-au placut povestioarele, cele doua pe care le-am vazut: Calatoria lui Chihiro si mai cu seama, Castelul Calator al lui Howl.
    Va multumesc mult!
    Imbratisari cu drag, Maria!
    Si Ionutului si Katiei!

    RăspundețiȘtergere
  9. hei, Cristina, era SIGURA! :)
    PAi nu intamplator ne gasiram noi aici. Si eu va imbratisez pe TOTI! Cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai chiar asa surioara, fuse sa fie!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie mi-a placut filmul, si mai ales ocazia cu care l-am vazut si locatia cinematografului, desi m-am dus singur. Nu m-a emotionat ff mult, deoarece l-am resintit oarecum strain cultural si de preocuparile mele curente de la varsta si vremea aceea, insa i-am apreciat deosebit de mult virtuozitatea tehnica, care ea insasi, in anumite momente ale filmului, chiar a reusit sa imi provoace emotia deosebit de placuta de incantare. Am vazut acest film intr-o sala de cinematograf aproape goala, cu scaune plusate destul de demodate, intr-un cinematograf micut aflat pe un chei maritim dintr-o zona ce devenea oarecum industriala, relativ pustie, in Honolulu, Hawaii.

    RăspundețiȘtergere