joi, 29 decembrie 2011

si Magicianul zice...

Cand vrea sa-ti zica Universul ceva, nu te mai mira cum de ai ajuns intamplator intr-o casuta unde, pe un raft, ea- cartea te astepta dinainte de a le zice prietenilor tai dragi: "da, vin. Sigur ca DA!"

"Sursa tuturor lucrurilor considerate rele de oameni este ignoranta. Ignoranta il face pe om iresponsabil si inconstient, iar in cele din urma ii aduce nesfarsite suferinte. Suferinta este, insa, modalitatea prin care Universul il obliga pe acesta sa-si constientizeze propria prostie si, treptat, sa ajunga la intelegerea Adevarului. Prin urmare, suferinta, inteleasa ca rau, are un rol terapeutic. Este biciul prin care Dumnezeu il face pe om sa se trezeasca si sa urmeze calea binelui, pana cand Iluminarea il va face sa cunoasca Adevarul care este dincolo de rau si de bine.
Tu ce doresti, sa cunosti Adevarul sau sa-ti fie bine?"

Si pasajul meu preferat:

"Iubirea este cea mai mare forta din Univers. Nu intamplator, Iisus Christos ne cere sa ne iubim si dusmanii. Dincolo de prostia majoritatii, care nu poate intelege semnificatia acestei mari revelatii, trebuie sa stii ca iubirea sincera indreptata catre cel ce iti doreste raul e cel mai eficient mod de protectie. Prin intermediul ei, iesi din sfera lui de influenta. Raul nu te poate atinge decat atunci cand esti pe propria lui frecventa de vibratie."

Si daca tot m-a bantuit pe mine in ultimul timp exact LECTIA CURAJULUI, as mai aminti cum ca aceasta minunata carte incepe cu un citat care astazi imi este foarte drag:

"Poarta dintre viata de aici si viata de dincolo e in tine.

Bate si ti se va deschide.

Ai acest curaj?"

fragment din "Magicianul Alb" - Daniel Roxin. Puteti comanda cartea AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu