luni, 5 decembrie 2011

sa nu uitati de darurile cele frumoase

"Si la noapte ma prefac in Priculici..."

Sa nu uitati de cizmulite, ghetute, papucei zburatori etc, pentru ca la noapte am sa-l rog pe Mos Nicolae sa va puna in ei, la fiecare, cate un splilidus zambaret iar maine, cand veti incalta respectivii papuci, veti simti cum va gadila cineva la talpi si cum vi se asterne pe chip un zambet mare. :) Sa nu uitati, da? Va rog eu muuuult. Daca nu zambiti maine mergand pe strazi, voi trai cu senzatia ca mi-au slabit puterile... Asa ca, aveti grija ce si cum faceti sa zambiti si sa va amintiti de vremea copilariei. Va imbratisez! Pe toti!

6 comentarii:

  1. >:D< big hug :)
    nu ma pot abtine: poza e pur si simplu super, magica, unde gasesti toate pozele astea minunate?
    kati

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile frumoase se gasesc doar in preajma oamenilor frumosi.Am gasit un site cu desene animate japoneze si nu numai:http://www.anime-tv.ro/.Filmele si serialele sunt titrate in romana si engleza.Eu o sa lipsesc din nou o perioada pentru ca spitalul ma cheama inapoi dar te las pe tine sa verifici mai bine ce se gaseste pe acolo.Ai grija de tine pana ne revedem!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. kati, cred ca ele ma gasesc pe mine :) Si mie mi-a placut mult, e ghidusa, asa... Te imbratisez tare tare tare si tot inainte cu zambetul pe fata, da?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ionuuuut, sa ai incredere, te rog, ai sa vezi, totul este in folosul tau daca ai incredere. Te imbratisez si sanatate si numai bine, bine? :) Multumesc pentru link!

    RăspundețiȘtergere
  5. te salutăm cu drag, Maria. și ce fericire mai mare sau imbold de a ne aminti de copilărie decât să-l fi văzut bucurându-se pe Luca :)

    RăspundețiȘtergere
  6. DA, cu spiridusul Luca alaturi bucurandu-se nu ai cum sa uiti de magia copilariei. Cine l-a mai vazut si cu palarioara aceea pe cap STIE despre ce vorbesc.:) Imbratisari cu dor, muschetarilor, sa aveti o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere