duminică, 18 decembrie 2011

Mononoke-hime sau printesa Mononoke

Aceasta este povestea de duminica pe care v-o recomand.

Fiinta cuprinsa de manie se transforma in demon. E important sa nu fi prin preajma cand se intampla asta, pentru ca risti sa fii transformat si tu intr-unul. Dar daca soarta TE ALEGE sa fii, nu te alege degeaba si atunci ai de ales intre a-ti salva propria viata sau a salva 'satul.' Daca alegi cea de-a doua cale, nu-ti va fi deloc usor... caci vei fi infierat de blestemul demonului si va trebui sa-ti rezolvi singur aceasta problema. (Hmmm: Demian- daimon- demon). Exista o singura cale de urmat atunci cand te-a infierat acest blestem fiindca ai indraznit sa il infrunti pe demon... FERICITI cei care au curajul sa mearga pana la capatul acestui drum...

Am visat padurea asta, am visat-o din cand in cand si credeti-ma, e exact asa ca in povestea asta! De asta ne place... caci ea ne aduce aminte de un anume taram magic ascuns bine in noi!


Povestea o puteti savura online AICI.

Se pare ca toti eroii care-mi plac mie dau dovada de un autocontrol si o stapanire de sine iesita din comun... Si nu pot sa nu-mi amintesc intamplator de 'Fericiri' si ca singurii numiti Fii ai lui Dumnezeu sunt Facatorii de Pace! :) Si atunci, fiii cui sunt cei ce se opun acestei stari?

O duminica minunata tuturor!

2 comentarii: