joi, 22 decembrie 2011

dar, mai inainte de toate

V-am povestit deja despre cum mi-am dorit eu sa tipareasca cei de la Adevarul 'Razboi si Pace' si a doua zi am vazut primul volum in vitrina unui chios. Apoi la Arad m-am gandit ce fain ar fi sa am si eu Mezzo si cand m-am intors la Sibiu pur si simplu aveam... Nu ma intrebati ce si cum, ca nu stiu cum sa va explic. A aparut Mezzo si gata! Si am Mezzo pana-n zi de azi...
Apoi mi-am dorit sa ajung acasa pe 23, dar pe 23 avem sedinta. Mi-am zis: 'nu-i nimic, daca Doamne Doamne vrea sa ajung acasa pe 24 va fi cum vrea El.' Apoi am aflat ca sedinta s-a mutat pe 22. :). Iar astazi, in vreme ce scriam un mail si vorbeam acolo despre desavarsire, la un post drag de radio, exact in acelasi timp, Dan Puric a rostit acelasi cuvant in timp ce eu il scriam... :) Si v-as putea da multe alte exemple, dar unele e mai bine sa le tin pentru mine...

Oare asta sa fie simetria despre care vorbea Parintele Arsenie Papacioc? M-am tot gandit la ce se refera el cand spune simetrie... Si, dragii mei, daca aceasta stare de magie si de bine e posibila doar cand simti tu ca te afli cu adevarat in iubire, de ce am alege atunci altceva, in detrimentul acestei stari atat de sublime? De ce sa ne sperie rasaritul de maine? Doar pentru ca, pentru a-l privi, trebuie sa ma trecem printr-o alta noapte? Pai stiti ce cred eu astazi despre noapte? Noaptea invatam ca somnul are rostul sau si ca, fix in miezul somnului fiind, putem invata sa visam... Si cand, trecand prin noapte, invatam sa visam, intelegem ca putem invata chiar sa zburam...

Eu va doresc zile senine, magice, implite si va multumesc pentru ca mi-ati fost si imi sunteti aproape, pentru ca prin voi eu invat atat de multe despre mine. Va multumesc pentru caldura voastra, pentru sinceritate, chiar si pentru critici... caci, ce-am fi noi, fara de ele? Si va imbratisez pe toti si va indemn sa va iubiti unii pe altii si sa va iubiti vrajmasii si sa intoarceti si celalalt obraz daca vi se ofera sansa sa invatati asta... Si sa stiti ca in sfanta zi de Craciun am sa ma gandesc si la voi cand am sa inchin acel pahar de vin, caci imi sunteti FOARTE DRAGI! Si Dumnezeu sa ne ajute ca in noul An sa pasim demni, cu credinta in suflet, cu incredere ca tot ce vine de la Dumnezeu vine si ca nimic pe acest pamant nu se petrece fara de voia Lui... Si sa-i multumim pruncului Iisus ca a venit pe aceasta lume, ca a schimbat aura acestui pamant cu Iubirea Lui, ca ne-a invatat sa ne ridicam din legea talionului si ca ne ajuta mereu sa pasim, cu inima noastra in inima Lui, in Iubire. Cereti si vi se va da, bateti si vi se va deschide... dar, mai inainte de toate, iubiti-va unii pe altii si pe voi insiva. Faceti Pace cu voi si cu toti oamenii si raspanditi incredere, speranta si iubire in lume... Sarbatori Fericite, dragii mei dragi! Dumnezeu sa ne ajute!



Si Sarbatori Fericite si Radioului Vocea Sufletului... care ne aduce Iubire in suflete.

12 comentarii:

  1. Am citit undeva ca aceste evenimente sunt numite "sincronicitati". Am incercat sa gasesc o explicatie, la prima vedere parandu-mi-se ca dorinta are o asemenea putere sau ca pur si simplu intuim ce se va intampla. Este si aceasta explicatie adevarata, insa anumite evenimente se produc inainte de a aparea dorinta respectiva, de aceea cred ca fenomenul e mai complex. Eu cred acum ca evenimentele se petrec intai pe "celalalt taram", adica in cealalta lume in care traieste o parte din noi, apoi se petrec in lumea in care suntem constienti ca existam.
    Cat despre iubire... cred ca e tare greu. Noi confundam iubirea cu atasamentele, iar acest lucru impiedica iubirea( de asta nu traim in iubire). Iubirea, ca si credinta in Dumnezeu, nu exista fara Dumnezeu. Daca am reusi sa iubim, atunci am avea puterea de a muta muntii din loc.
    Sarbatori fericite si fie ca anul ce vine sa ne ajute sa traim iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. sarbatori fericite draga
    lumina si caldura fulgilor puri de nea sa patrunda in sufletele noastre si sa gadile, mangaie si invie scanteiutele din sufletele noastre.
    pup :*
    kati

    RăspundețiȘtergere
  3. iti doresc si eu sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=n61xkmzLKcE&feature=related

    CRĂCIUN BINECUVÂNTAT CU PACE, LUMINĂ ŞI
    IUBIRE ÎN SUFLET ŞI-N SIMŢIRI!!

    cu iubire,

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  5. Isus s-a nascut scumpa mea Maria! Sa lasam consumeristi sa traiasca cum vor iar noi sa ne bucuram de nasterea Domnului.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. da, Mircea, exact asa sunt numite. Eu ma gandesc ca ele se intampla atunci cand gandul tau coincide cu gandul lui Dumnezeu :). Zile minunate iti doresc. Total de acord cu ce spui tu legat de Iubire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Kati, te imbratisez cu drag. Zile minunate iti doresc. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc, draga mea Cristina. Iubesc vocea lui Kempes :). Zile minunate, draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. draga Radu, multumesc pentru toate gandurile tale de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ionut, Adevarat s-a nascut! Bucurie in toate sufletele. Asa sa ne fie.

    RăspundețiȘtergere
  11. De dorinte simetric implinte sa ai parte, suflet frumos...:)

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc din suflet pentru aceast gand minunat, dragul meu. Ingerii sa ne indrume pe toti spre acolo. Imbratisari cu drag

    RăspundețiȘtergere