marți, 9 februarie 2010

Bluemoon

Draga mea Bluemoon,

Vreau sa-ti spun sincer si din tot sufletul ca mi-esti tare draga si sper ca in aceste momente sa incerci sa-ti pastrezi calmul, oricat ar fi de greu, si sa nu lasi pe nimeni, dar absolut pe nimeni sa-ti fure increderea in tine! Imi amintesc de parca ar fi ieri ce lucruri frumoase mi-ai spus intr-o noapte magica despre mine, lucruri care m-au ajutat si care inca lucreaza in mine si ma ajuta de fiecare data cand mi-e greu! Esti un om minunat, care sadeste in sufletele oamenilor iubire, speranta si incredere, si pentru asta iti multumesc! Sa nu mai vorbesc de cartile pe care mi le-ai trimis si care mi-au fost un sprijin atat de important in momente de grea cotitura :)

Recent a fost si sufletul meu strapuns de o sulita adanca, dar nu vreau sa vorbesc acum despre mine, vreau doar sa-ti spun ca inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine cu tot sufletul! Te rog mult de tot sa ai incredere in ceea ce esti si nu uita ca "unde dragoste nu e, nimic nu e!"- asta te va ajuta sa mergi mai departe spre acei oameni care te iubesc pentru ceea ce esti, nu ceea ce vor ei sa fii! Eu chiar cred ca ai un suflet mare si bun, ai incredere in el, pentru ca asa nu poti gresi!

Imi pare sincer rau! Cat de simplu este sa vezi paiul din ochiul aproapelui... cat de simplu este sa te crezi salvatorul oamenilor... am nimerit si eu la un "vindecator" si de atunci, cand ma gandesc la el rad cum radea Jim Carry pe patul de moarte in Man on the Moon! Nu vrei sa auzi povestea, crede-ma, dar nici nu e important, important e ce invatam noi din lectiile astea! Dar ce e scaring intr-adevar, e ca omul ala, facand rau, crede cu toata fiinta lui ca face bine! Asta m-a induiosat nespus de mult dar m-a si pus serios pe ganduri ... eh, drumul spre iad e pavat cu bune intentii, sau? :)

Fara smerenie eu cred ca nu am inteles nimic! A scris Doru atat de frumos despre asta! Mandria e pacatul care ne-a adus aici, lipsa smereniei... si cum spunea Parintele Papacioc... un om a muscat odata dintr-un mar si inca nu am rezolvat acel pacat! Dar atunci cand musti din sufletele oamenilor?

Sa ai incredere in tine, draga mea Bluemoon!
Ma gandesc la tine si iti trimit printre fulgii de nea, gandurile mele albe, de bine!

Te imbratisez tare, cu mult drag!



"Spicul plin, la toate acestea, n-a raspuns nici un cuvant..." :) :) :)

Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa faci la fel, draga mea Bluemoon, nu-ti risipi enegia si puterea acolo unde nu e cazul. Si asta nu o spun ca un mare intelept, caci nu sunt, ci ca un prieten drag care a pierdut, la randul sau, destula energie in astfel de situatii :) Sa-ti fie Ingerul aproape!

6 comentarii:

  1. Draga mea, iti multumesc mult pentru gandurile tale bune.Acum sunt calma, tavalugul greu a trecut.Mi-a fost tare greu sa tac, crede-ma. M=am tinut 3 saptamani sa nu spun nimic, sa merg mai departe...dar cand lucrurile degenereaza, trebuie cumva sa te aperi...stiu ca am folosit o metoda gresita de aparare, dar la momentul acela nu mai reuseam sa vad cum as putea sa o rezolv...
    Nici acum nu stiu, sincer...caci vorbele mele au fost ca un bumerang care a lovit in mai multe persoane...dar poate ca a sosit vremea ca unele lucruri sa iasa la iveala...oricum, tu stii ca eu nu sunt omul care sa faca circ cu viata sa privata, de aceea aici mi-a fost cel mai greu sa negociez toata situatia. Dar cum oricum lucrurile erau date pe fata de catre alti...
    In fine, e fff urat ce s-a intamplat si mai ales, cum s-a intamplat. Dar, pe de alta parte, daca asa s-a intamplat, inseamna ca noi am facut ca lucrurile sa izbucneasca in felul asta...
    Si m-a durut tocmai pentru ca am considerat ca persoana cu pricina este un spic plin... nici nu mai stiu ce sa cred. nici despre mine, nici despre ceilalti. Cert e ca traim vremuri cu importante curatiri karmice si reformulari, restructurari pe toate planurile. Doar ca mi-ar fi placut ff mult ca, daca tot am inteles amandoua asta, sa negociem mai bine si mult mai frumos toata situatia.
    Concluzia mea e ca nimeni nu a inteles nimic, sincer. Ca orbecaim in intuneric, si doar pt ca suntem legati la ochi cu o panza alba, avem senzatia de Lumina...
    Of, de m-as putea dezlega!!!
    Si daca tot vb de la suflet la suflet, am spaima reala ca nu voi intelege nimic din lectia asta, pentru ca acum, realmente, chiar nu inteleg. Si ar fii tare, tare trist sa traiesti un asemenea cutremur si sa nu reusesti sa determini ce l-a provocat, si nici sa schimbi ceva la tine...
    Chiar nu stiu, draga mea, iti spun asta cu mana pe inima.
    Iti multumesc frumos pt gandurile tale bune!
    Te imbratiseaza strans luna. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. spune undeva Parintele Papacioc cat de important este sa dorim sa iertam... tot el mai spune ca se poate sa nu reusim, dar important este sa incercam... si ca se va tine cont de asta acolo sus, ca macar am incercat din rasputeri! asta imi da si mie multa speranta, ca un veritabil pacatos si neputincios ce sunt!!! Cred ca e la fel si in situatiile de genul acesta... ai incredere in tine, si la mine s-a cam dus pamantul de sub picioare, dar tin cu dintii de speranta si credinta si asta imi da multa putere! Cred, sincer, ca in vremurile astea numai de rugaciune ne mai putem tine... :) ma gandesc mult la tine, sa stii, si sunt sigura ca tot ce ti se intampla e in favoarea ta! :) sa nu-ti pierzi speranta in bunul Dumnezeu! Si stiu ca e greu sa taci, crede-ma, din aceleasi motive sunt "caftita" tot mai des la randul meu :) :) :) Te imbratisez tare tare si sunt langa tine cu tot sufletul meu!!! Iar din ce am citit acolo, am inteles un singur lucru: daca am ajuns sa credem ca o vorba buna adresata prietenilor dragi gadila egoul din ei, atunci traim intr-adevar, sub vechea legea! Sa-ti fie Ingerul aproape, suflet drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu citesti pritre randuri, sau cum?Chiar de asta mi-am dat seama in toata perioada asta: ca nu stiu sa iert...Intelegeam cu mintea persoanele respective, pana la urma reuseam sa determin ce a motivat-o sa actioneze asa, dar de iertat nu am reusit sa iert niciodata... Si traiesti urat si mic cand nu stii sa ierti. E mohorita viata asa.
    Incerc, incerc sa schimb...Caut, caut si mai ales, imi doresc sa pot!!!
    :) cine iti dicteaza tie sa scrii ceea ce scrii? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoooos, ce mult ma bucur ca iti sunt aceste vorbe de folos, pentru ca, stii tu, primesti ceea ce meriti :) si stiu ca incerci, de aceea mi-esti atat de draga si de aceea vad in ochii tai un suflet mare si frumos!!!

    nu prea inteleg ce-i cu "cititul asta printre randuri", uneori ma sperie si pe mine, dar atunci ma gandesc ca daca nu as fi fost pregatita nu ar fi venit... dar cine ma-ntreaba de asta? cea care mi-a vorbit atat de frumos despre aceste "daruri" intr-o noapte magica... :) :) :) na, acum intelegi ca tot ce semeni se intoarce intr-o buna zi la tine... si asta "ai semanat" tu in sufletul meu, draga luna albastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai mai ca se mai intampla si lucruri bune si frumoase in lumea asta! =)))))))))))

    RăspundețiȘtergere