joi, 1 septembrie 2011

raspunsul e aici!


Va multumesc pentru gandurile minunate.
Cred ca incep sa inteleg (si asta e tot ce imi doresc, de fapt).
Va imbratisez cu sufletul.




6 comentarii:

  1. Esti un om minunat si te apreciez nespus pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc, draga Ionut, dar nu sunt un om chiar asa de minunat, vezi bine ca am slabiciunile mele si pana la a invata sa mor cu eleganta mai este cale lunga, desi imi doresc foarte mult sa invat asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Incep sa ma transform intr-un mic print Miskin in sensul ca vad doar binele din jurul meu si va consider pe toti incapabili de a face rau.Trebuie sa inveti sa zambesti mai des pentru ca pana la moarte mai e cale lunga.

    RăspundețiȘtergere
  4. oooh, Miskin e singurul personaj de care m-am indragostit la propriu, asa ca... te salut, printe, bine ai venit! :)
    Aseara am ras, am ras pana nu am mai putut de tot absurdul din viata mea si recunosc, ziua de astazi a fost una mult mai frumoasa, doar pentru ca aseara am mers la culcare asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. haha, din miniseria Piars of the Earth, despre care povesteam și eu acum ceva vreme, la mine pe blog... ce fain este când se potrivesc lucrurile. te salutăm cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  6. fratele meu, sagetator fiind de felul lui, m-a innebunit cu cartea si cum ca trebuie sa vad filmul. :) Apoi am vazut si la tine pe blog si era clara treaba.
    ATat de mult mi-a placut scena asta incat l-am visat pe Padre Philip si stiam in vis ca este personajul si nu actorul :)
    Si eu va imbratisez cu mare mare drag!

    RăspundețiȘtergere