duminică, 11 septembrie 2011

my dream come true: I remember you...


"Si m-am sarguit in inima mea sa urmaresc si sa cercetez cu intelepciune tot ceea ce se petrece sub Cer; aceasta e o indeletnicire trudnica pe care Dumnezeu a dat-o fiilor omului ca sa-si framante mintea cu ea. " Ecleziast 1/13

Aseara, pe la 22 si ceva a intrat Luna in Pesti.

Eu am avut parte de niste momente incredibile si as vrea sa multumesc tuturor acelora care m-au ajutat sa ajung in acest punct si in special celor care m-au incurajat de nenumarate ori sa-mi ascult vocea interioara si intuitia. Ieri am pus mana pe o anume carte, ea s-a deschis FIX unde trebuie si de acolo s-a declansat un soi de energie din aceea magica care in vreoo doua ore a asezat toate piesele de puzzle intr-o imagine aproape incredibila.
Daca aseara am avut senzatia ca sunt in prag de nebunie, acum, la lumina zilei, vreau sa va indemn sa-i ingaduiti Lunii care a intrat in Pesti sa-si faca treaba. Asta nu inseamna decat ca ar fi bine sa va retrageti putin in locuri placute, sa va intoarceti catre voi insiva, sa gasiti locurile linistite unde sa puteti medita sau contempla frumusetea care este peste tot. Nu sunt astrolog- (dar incep sa ma simt tot mai atrasa de acesta stiinta si am senzatia ca vine ea spre mine si ma imbratiseaza)- in schimb sunt un om care are mare incredere in intuitia sa, asa ca...

este o zi minunata! Afara soarele inca ne incalzeste pamantul, frunzele danseaza in lumini aurii, mai e putin si mirosul cel drag de struguri copti in vant va inmiresma pamantul. E un prilej minunat sa-ti amintesti cine esti!



Si nu se putea sa am fundul cerului decat in Gemeni ca sa inteleg... :)))

Iar dedicatia muzicala, cu riscul de a parea nepotrivita, ii este dedicata Ingerului meu sau Fiintei din mine... :)

6 comentarii:

  1. misto piesa, amintiri din copilarie! indraznesc sa recomand si eu una din aceeasi cutie:

    http://www.youtube.com/watch?v=byEGjLU2eg
    A&ob=av2e

    deci te-ai lamurit cumva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dada, Radu, chiar din copilarie...
    Am tras o portie buna de ras ascultand 'I hate everything about you', uitasem complet de piesa asta.
    Da, cred ca m-am lamurit la un nivel mai subtil cum sta treaba... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam ca doar binele ne face sa fim oameni.Citatul biblic spune totul despre cat de mult ne batem capul in a cerceta nimicul.Dar nimicul asta ne atrage atat de tare...si nu-i putem rezista.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ionut, nu cred ca Dumnezeu ne da indeletniciri trudnice in a cerceta nimicul. :) Si cred ca 'steaua sus rasare ca o taina mare' are semnificatia sa, la fel cum PRIMII care s-au inchinat Pruncului nascut au fost magii! Oare de ce fix magii si nu altcineva?

    RăspundețiȘtergere