miercuri, 7 septembrie 2011

are you aware I kill at will?

Incep sa ma prind care e rolul Maestrului in viata mea. Si pana la urma- daca tot a declansat Lucian asta- poate ca e o coincidenta fericita sa mori putin fix la 33 de ani. Poate e un semn, trebuie sa fie un semn de bine, pentru ca raul nu exista, el e doar absenta binelui, nu?

Gata, ma dau batuta!
Am intors povestea asta pe toate partile si tot nu-i deslusesc misterul. Adica, simti ca o intalnire e magica si primul impuls e sa-ti spui ca esti tu nebun. Pe urma vine si confirmarea. Pe urma simt si oamenii din jur aceasta magie, adica alchimia asta se vede cu ochiul liber si chiar ramai putin cu gura cascata constatand cine e capabil sa o vada. Pe urma magia asta se intoarce impotriva ta si te omoara.
Unde naiba ai gresit? Si cum e posibil ca tocmai increderea in acea persoana inteligenta, evoluata si inteleapta sa fie sentinta ta? Recunosc oficial ca nici o alta intalnire nu m-a marcat atat de profund. As vrea sa inteleg. Nu e vorba de nimic carnal aici si nici de o iubire din aia, pamanteana. Probabil ca v-ati prins. E vorba de cu totul altceva, ceva ce trebuie sa iubesti, chiar daca te omoara. E vorba ca sufletul tau pur si simplu in prezenta lui nu e capabil de alt fel de sentiment... E vroba ca, dupa o astfel de intalnire, chiar nu stii incotro mai poti sa mergi...

Adica, cu alte cuvinte, eu nu mai vreau sa ma mut aproape de gara... eu trebuie pur si simplu sa plec undeva departe, in munti sau pe Marte, pentru ca dupa o astfel de intalnire nu-ti mai ramane nimic altceva de facut... mai ales atunci cand maestrul iti spune ca esti o actrita si nu un pescarus!

semnat: your pathetic friend

8 comentarii:

  1. te cheama, deci du-te... si daca asta e sentinta de condamnare, mantra de adormit dujmanu, epitaf sau reteta fericirii... du-te: iar cine trebuie sa vina cu tine, va veni. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred in absenta binelui la fel cum nu cred ca oamenii se nasc rai.Doar in subconstientul tau ai nevoie de el..in rest poti trai si fara.Uneori trebuie sa te rupi ca sa scapi..altfel e jale.Inca cred ca esti in om special..si nu renunt sa cred asta..

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani suflet frumos!
    La multi Ani, Maria!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=feJVQCcNfvU

    RăspundețiȘtergere
  4. mantra de adormit dusmanu? hahaha, ce-mi mai place...
    mai am cateva chestii importante de lamurit aici, se pare. Si cred ca am descoperit pe cineva care ma poate ajuta si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  5. asa este, Ionut, binele nu este absent niciodata si pana la urma nici nu stiu eu prea exact ce e rau si ce e bine, asa ca mai bine m-as fi exprimat altfel. :) Si eu imi doresc foarte tare sa ma rup de povestea asta, dar, cum probabil bine stii, nu poti fenta universul, ca te trezesti peste zece ani ca dai nas in nas cu povestea asta si nu intelegi de ce?! Asa ca, prefer sa o 'dezleg' acum, daca se poate, desigur...

    RăspundețiȘtergere
  6. iti multumesc, draga mea Cristina! A fost o zi cu adevarat minunata, au venit la sibiu moastele Sf Ioan Botezatorul si ale Apostolului Matei, a fost o seara mai mult decat speciala. Iti multumesc pentru gandurile tale si te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iti multumesc draga si sensibila Maria!
    Azi am primit o zi frumoasa in dar, am ajuns la Hobita... am lacrimat de dor si emotie la intalnirea aievea, cu Maestrul Brancusi, cu locurile sale natale, cu a sa Coloana Fara Sfarsit...

    http://museum.ici.ro/oltenia/gorj/romanian/fcasa_brancusi.htm

    Calde imbratisari cu dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  8. imi pot imagina cat de frumos poate fi acolo. :) Ma bucur mult ca ai ajuns in astfel de locuri. Imbratisari cu mare drag, sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere