joi, 22 septembrie 2011

acum stiu, inteleg!

"Absolut oricine te poate deraia de la drumul tau daca tu investesti cu credinta vorbele celui care te deraiaza" Oreste Teodorescu

Iar eu pur si simplu nu mai vreau sa las pe NIMENI sa faca asta! :) Am sa hotarasc singura cata importanta acord lucrurilor si reactiilor din jurul meu, in functie de vibratia pe care ele o emana asupra mea. Nu mai vreau sa fiu sclava lor! Stiu ca pot! Am zis!



6 comentarii:

  1. Coreeeect!
    P.S. Uneori acordam importanta reactiilor pe care le provocam celor din jur pentru a nu-i supara sau deranja. Dar nimeni nu e mai important pentru tine decat tu insuti! Deci - reactiile tale fata de ceilalti sunt mai importante pentru tine, decat reactiile celorlalti fata de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie, draga Ionut, si mie! :) si imi face si foarte bine acest nou mod de gandire!

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate, draga Mircea, de cele mai multe ori facem acest lucru: uitam sa privim atent in 'gradina' proprie si sa admitem ca avem multe de reparat in primul rand acolo. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat :)))! Exact de asta aveam nevoie acum sa aud :))!!! Astazi am cam alunecat pe panta ganduletelor si dusa am fost, dar noroc cu Atentionarile tale :))!
    Asa sa fie cum spui tu Maria mea cea draga!
    Te imbratisez!

    Pitic

    RăspundețiȘtergere
  5. Pitic drag, ma bucur mult postarea si gandurile mele ti-au fost de ajutor! :) Te imbratisez si eu cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere