marți, 6 octombrie 2009

Saptamana Arhanghelului Gabriel



Saptamana Arhanghelului Gabriel

Arhanghelul Gabriel este reprezentat, în general, tinând în mâna un crin, simbol al puritatii si al adevarului. El este cel care raspândeste Cuvântul Domnului. De asemenea, ajuta oamenii sa exprime adevarul deschis si sincer, sa-si respecte propria individualitate, sa-si asculte vocea interioara si sa-si urmeze intuitia.

În mod traditional, Gabriel este mesagerul Cuvântului lui Dumnezeu. Numele sau înseamna: "Dumnezeu este puterea mea". El vesteste tuturor sufletelor misterul încarnarii înainte de a se naste si ne face constienti de talentele si misiunile noastre pe pamânt. El este si protectorul copiilor mici si se îngrijeste plin de iubire si pentru copilul din fiecare dintre noi atunci când acesta este ranit sau uitat. El ne calauzeste cu cuvinte pline de dragoste si tandrete pentru a elibera si vindeca acest copil interior. Mâna sa protectoare este în permanenta deasupra noastra pentru a proteja naturaletea si puritatea din noi.

Toate religiile îl preamaresc pe Gabriel ca mesager divin. Neobosit, el împarte cuvântul lui Dumnezeu acelora care îsi doresc sa îl asculte.. Este cunoscut ca fiind cel mai mare ambasador al divinitatii pentru omenire, înger al revelatiei, purtatorul vestilor bune, mesager al legilor divine si al compasiunii. El este îngerul bucuriei si spiritul adevarului.

Cu ajutorul Arhanghelului Gabriel ne putem descoperi propria întelepciune si realitatea noastra individuala. El manifesta un respect absolut pentru individualitatea fiecaruia dintre noi si ne ajuta sa avem încredere în propriile capacitatile. Ne încurajeaza, de asemenea, sa ne folosim de cunoasterea intuitiva, ca si de celelalte daruri pe care le-am primit de la Dumnezeu. Prin sustinerea lui, descoperim cele mai bune modalitati de a ne exprima potentialul interior.

Cea mai importanta misiune a Arhangelului Gabriel este aceea de a ne sustine sa fim puternici si sa avem convingerea ca noi aducem o pretioasa contributie la dezvoltarea spirituala a umanitatii fiind pur si simplu ceea ce suntem. De asemenea, Gabriel ne permite sa discernem adevarul în situatiile în care avem mai multe optiuni care par sa fie la fel de juste. Ne rugam Arhanghelului Gabriel sa ne lumineze drumul pe calea adevarului si a bucuriei.

Ne ajuta sa ne exprimam deschis si sincer, sa avem incredere in propriile capacitati si sa ni le punem in valoare. Ne incurajeaza sa ne bucuram de viata si sa ne pastram puritatea. Ne inspira cele mai potrivite modalitati de a ne exprima sentimentele, ne creeaza oportunitati pentru a ne valorifica potentialul interior. Armonizeaza legaturile, mangaie si alina sufletele ranite.

Influente astrale: Gandirea fara credinta ca suntem pe calea cea mai buna nu are nicio valoare. Ratiunea ne poate duce pe drumuri infundate, care ne secatuiesc de energie. In schimb optimismul, responsabilitatea si pasiunea pe care o punem in actiunile noastre ne aduc multe satisfactii, multumire si bogatie sufleteasca. Depinde doar de noi cum vom actiona si, implicit, daca vom fi fericiti.

mai multe pe:
http://www.lumeaingerilor.ro/Home/tabid/36/Default.aspx

2 comentarii: