joi, 15 octombrie 2009

Nou Inceput

Ieri, marti 13, o cifra extrem de benefica pentru mine de cand ma stiu, ma intorc la sibiu dupa o hoinareala bine meritata. Pornesc calculatorul... nu vrea sa porneasca! insist! nu vrea si gata... Curios, doar inainte sa plec totul parea in regula. Nu mai vreau sa ma lungesc, una peste alta windows-ul a cazut si eu, in teribila mea indemanare in ceea ce priveste tehnologia, ca un veritabil pesti cu ascendent in pesti ce sunt, mi-am pus toate scrierile de mai bine de un an pe C... na... vreti sa stiti continuarea? Am pierdut tot ce am scris!!! Aproape tot! Mai putin postarile de pe blog! Am simtit ca imi pierd mintile, pentru ca erau acolo toate revelatiile mele, tot ceea ce sufletul meu iubise si descoperise pe noul drum cu ochi curiosi de copil nou nascut! Am simtit din nou ca mi se duce pamantul de sub picioare. I-am spus:
- Eu nu o sa mai rezist mult in ritmul asta... loveste prea des si pe la spate! Tocmai acum, cand credeam ca nu mai am nimic de pierdut, a mai gasit o slabiciune de-a mea: tehnologia!
M-a privit zambind cu ochii inlacrimati:
- Nu cred ca ai pierdut nimic, cred ca totul e in tine si ca ti se demonstreaza din nou ca ceea ce e aici, in planul material, nu valoreaza nimic- in iluzia aceasta poti pierde orice- oricand, la orice ora! Si nu uita de intrebarea pe care mi-ai pus-o nu de mult: cine crezi ca a creat raul? crezi ca are el puterea sa umble de capul lui si fara voia Celui care ne tine mereu in brate prin lume?
Am zambit cu lacrimi in ochi... cuvintele mele se intorceau precum copiii cuminti acasa!
Am fost trei zile la arad, la conferintele complementare; incredibil cum raspundeau toti, fara sa-i fi intrebat, exact la intrebarile mele din aceasta perioada! Astazi stiu si de ce aceste coincidente! Am inteles ca raul si binele sunt frate si sora, noapte si zi, primavara si iarna, zapada si roua! Am inteles, a cata oara, ca totul e relativ. Am inteles ca un om de Lumina este un om care trece prin multe incercari, pentru ca Intunericul nu lupta niciodata impotriva noptii sale, ci doar impotriva celor care vor sa straluceasca prin Iubire si Adevar! Am inteles ca tot ce vine- vine cu un scop, am inteles ca am pornit de buna voie pe acest drum si sunt gata sa infrunt de-acum orice provocare! Am inteles ca un capitol plin de iubire si lumina trebuia sa se stearga pentru a face loc unui nou inceput! Rana inca doare, dar cartile cumparate la conferinta imi vor tine cald in aceasta noapte atat de friguroasa! E ca si cand cineva vrea sa dea delete la o parte foarte frumoasa din viata mea! Si a reusit! A reusit! Dar numai aici, in acest plan material... caci va veni o vreme cand vom sta in Marile Biblioteci de Akasa, si acolo, intr-un colt micut dar dragut va exista un volum modest, simplu dar foarte sincer si luminos numit "Dorul de ASTAZI". Daca o sa-l gasiti si o sa-l rasfoiti, sunt sigura ca o sa va placa :) Pana atunci, voi porni increzatoare si plina de speranta pe Noul Drum ce iata, mi se arata! Inca ma doare sufletul si recunosc, am mare nevoie de incurajarea voastra... s-au sters toate noptile mele pline de glasul Ingerilor din inalt, s-a sters o parte din mine aici, in planul material! Stiu, nu e o intamplare si credeti-ma, e incredibil cum se leaga totul si toate... dar inca doare! Si totusi, stiu atat de clar si simt cu fiecare celula cum un nou drum mi se deschide, un drum ce nu are legatura cu patimi si doruri, ci cu ceva mult mai inalt... Doamne Ajuta, asa sa ne fie! As pune o poza frumoasa, dar mi s-au sters si pozele, si poeziile si dorurile...TOT! Si e foarte bine ca e asa... sau?

2 comentarii:

  1. Te iubesc, fluturas!!! :)
    Mai mult de atat nu am ce sa-ti spun pentru ca ti-ai raspuns singura la toate intrebarile! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vaai, ce mult ma bucur sa te simt alaturi, suflet special de luna albastra :) iubirea e cu atat mai speciala cu cat e reciproca :*

    RăspundețiȘtergere