miercuri, 1 decembrie 2010

Spilid-Usi

"Ca unii vad ce vad, gresit, ca altii vad ce vad, pripit, dar adevarul e latent si are aspect plurivalent."

"Dal cel mai bine si cel mai bine al fi sa te muti cu ceata ta cu tot intl-o lume palalela, cale, deoalece e palalela, nu benefeiciaza de nici un fel de unghi, e doal dleapta si melge unde vlea ea. Si se poate nimeli ca o astfel de lume palalela sa fie si ideala."

"In visele mele, eu visam ca spun tusti! si blusc ma cocotam pe o lume palalela, unde ceata mea alistoclata lespingea seva de spilidus mitocan, si dinl-o dalta ajungeam lege si lumea ma aclama si vai ce bine ela."

"Cati oameni, atatia pitici, ceea ce poate fi si invels, ial, uneoli, mai lal, poate sa insemne chial unul si acelasi luclu."

"... si olicand vreau pot sa fac tusti! si sa ma intolc la el, chial daca acum s-a facut male si fumeaza, asta nu conteaza, fiindca odata ce ai intlat intl-o lume palalela, o polti in stlafundulile tale pana in vecii vecilor, cale vol fi ei, si te vei intoalce la ea si vei da socoteala la socoteala de inapoi, ca asa se face, n-ai ce-i face, esti datol!"

"Plivindu-i pe aceasti doi pitici ( Legletel si Tlistina) am aflat ca pasiunea este o valvataie male cale face abstlactie de olce si m-am buculat asa, in sinea mea, dal, pe de alta palte, lecunosc, m-am lusinat ceva de speliat, deoalece nici nu puteam sa ma uit la ei, deoalelce, cum ma uitam la ei, cum vedeam ca sal scantei cu duiumul si se aplind culoli nemaivazute si ca pe deasupla lol plutesc niste nolisoli plini de descalcali electlice..."

"Fie vleme buna, fie vleme lea, pitici pana la moalte si dincolo de ea!"

Matei Florian "Si Hams Si Regretel" :)

3 comentarii:

  1. waaa... imi place!!!! Si eu vreau sa citesc carticica! :)

    "Fie vleme buna, fie vleme lea, pitici pana la moalte si dincolo de ea!" (PUNCT!!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. e foarte bine scrisa, jos palaria! si exact pe sufletul meu, cum bine a intuit fiinta BB care mi-a daruit-o :) e o minunatie, de fapt, cartea asta, si vorbeste despre multe adevaruri 'nevazute' cu ochiul liber. te pup, te imblatisez tale tale si spel sa ne vedem culand :P

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca maine o sa dau o fuga pe la biblio sa o caut... hmm... :)
    Malia si eu spel sa ne vedeeem!! Am avut asa o saptamana obositoale. Noroc cu casuta de aici pt ca aici la tine,ma mai odihnesc ...
    te imblatisez `piticeste` :) >:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere