duminică, 5 decembrie 2010

Spectacol

Doamnelor si domnilor, in seara aceasta veti avea ocazia sa o vedeti pe celebra actrita care nu se poate opri din plans... Veniti, poftiti, platiti! Ar fi mare pacat sa ratati momentul!!!

"Mai slaba ca-ntotdeauna de inger, chiar mi-e frica sa rasfoiesc ziarul ca briza ma ridica si ma arata lumea cu degetul: saraca, ea crede c-are aripi da-i bate parpalacul! La horcaitul marii vin cu seringi si vata, pun gura mea amara pe gura ei sarata si reusesc o clipa sa-i imprumut plamanii si vasele de coasta sa reaprind carbunii. Nici nu mai stiu, ca proasta, sunt inger sau sunt peste, cel ce acum ma striga nicicum nu ma numeste, de-aceea spre multimea ce-si clantaneste coltii m-arunc seara de seara plangand din Turnul Coltii."

M. Dinescu, NEDUMERITUL



Eu cred ca sufeream de prea mult suflet...
Am plecat, cum am spus, am spectacol azi!!!!!

4 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw
    and one of my favourites
    http://www.youtube.com/watch?v=7GkOWzhP3io

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru queen, nu i-am mai ascultat de ceva vreme, iar piesa asta aproape ca o uitasem... si merge de minute acum, te unge la suflet :)

    RăspundețiȘtergere
  3. de cateva zile o ascult si eu tot asa, minute intregi! am redescoperit-o recent, caci toate (re)vin la momentul potrivit, probabil ca sa le/ne intelegem mai bine :)

    RăspundețiȘtergere