joi, 9 decembrie 2010

Lady of Dreams

Oare macar isi aminteste ca ma viziteaza in fiecare noapte in vis????? Daca v-as povesti ce imi spune, m-ati sfatui, cu siguranta, sa dorm mai mult, ca nu cumva sa ratez astfel de informatii ALESE! Si, uite asa, in felul acesta, inteleg TOT ce i se intampla, probabil mai bine decat intelege el despre sine! AMINTESTE-TI cine ESTI si TOTUL o sa fie BINE! Atat! Nimic altceva nu mai conteaza!!! AMINTESTE-TI, TE ROG, CINE ESTI!



P.S. naked= NEACOPERIT, NEINARMAT, DESCHIS, LIBER :)

8 comentarii:

  1. o melodie perfecta pentru "noapte buna". sa ai parte de ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am regasit, suflet drag!

    http://www.youtube.com/watch?v=Sz1idnMQFOA&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc din suflet, Bogdan! am ajuns acasa de cateva zile si aici noptile sunt, intr-adevar, mult mai linistite, cel putin in perioada aceasta! si e zapadaaa si inca ningeee! deci, ceva tot functioneaza. sa ai o duminica frumoasa si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  4. o duminica placuta si tie... ca dedicatie de weekend te indrept catre o povestioara care s-ar putea sa-ti placa( http://bogdanonin.blogspot.com/2010/12/negustorul-calugarul-si-povestea-femeii.html ) si catre niste muzica buna ( http://bogdanonin.blogspot.com/2010/12/cutia-cu-sunete-astazi-rob-dougan.html )

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan, mi-a placut foarte mult povestioara ta, iti multumesc! am nevoie VITALA in aceasta perioada de acest gen de scrieri...
    nu prea am stat pe net de cand am venit acasa, nepoteii nu ma lasa...:)

    RăspundețiȘtergere