vineri, 3 decembrie 2010

BALANTA

Daca trec si prin noaptea asta, pot sa ma consider un invingator!
Daca trec si prin lectia asta, nu mai moooooor niciodata!!!
Daca ati stii ce mi s-a intamplat astazi... mi-a fost arata faptura cu plugul incercarii si al rabdarii... ceva de Destin, ca si cand maine as putea fi, dintr-o data, decapitata... inca nu cunosc 'sentinta', inca nu intuiesc daca voi fi facuta regina sau va trebui sa traiesc o vreme decapitata! Ce soarta sa-si aleaga omul asa, de unul singur, cu proprie stiinta...

... am stat in fata lui, mi-am scos inima din piept ca el sa o vada! A zambit cald, senin, induiosator, coplesitor, aprobator... dar oare, a fost de ajuns? As fi putut sa fac mai mult? Eu am simtit ca NU! Dar intotdeauna stiu ca limita mea e mult dincolo de ce se poate vedea cu ochiul liber... poate ca si el stie, altfel de ce sa-mi fi spus ca sunt un pescarus? Sau, nu, a mai zis el, esti O ACTRITA! El, tocmai el...

Am privit cerul si brusc m-am aruncat la pamant... nu a clipit nici macar o clipa! Am ras ca o nebuna si el continua sa incline aprobator din cap... Apoi mi-a scapat o lacrima, asa, dintr-o data, in plin monolog... o lacrima dreapta! "Ingerii pazitori nu sunt niciodata tristi, de aceea sunt aici ca sa aduca bucurie!" A aprobat din nou si din nou... Si totusi, sentinta inca nu a venit... astept, si astazi si maine si , daca, trebuie, o vesnicie! Ce nu fac eu pentru tine?

In noaptea aceasta am sa va rog sa spuneti o rugaciune si pentru mine... sau sa-mi trimiteti un gand frumos via vis! Nici maine nu e tarziu! NU MAI VREAU SA MOR! VREAU SA INVAT DE ACUM TOATE LECTIILE PRIN IUBIRE, NU MAI VREAU SUFERINTA! Daca ar fi sa pun in Balanta toate zilele anului cu ziua de ieri (adica 3 3 3) as spune ca Balanta ar inclina ca si consum si epuizare spre aceasta singura zi! Aceasta inseamna uneori, in zile de Destin, SA FII ACTOR! Noapte buna, sunt complet epuizata si maine e o alta zi!

2 comentarii:

  1. avem de invatat din toate, asta asa este. si - pana la urma - si asta va trece.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc, Bogdan, cat de mult conteaza o vorba buna! cea mai puternica 'incantatie', de fapt...sa ai un sfarsit de saptamana linistit si senin, fara prea multe ploi :)

    RăspundețiȘtergere