vineri, 11 noiembrie 2011

11 11 '11



"noi azi vom zbura catre-o noua zi
si daca vom dori-o
nemuritori ne vom stii..." :)

Pentru ca asa se leaga toate, fara a forta nimic. Doamne, am ascultat ani intregi Krpyton cu Gabi Nicolau, dar chiar am uitat de melodia asta. Si ea se intoarce chiar astazi... E frumos! Totul!!!

krypton - nemuritori


Sa nu va imaginati ca stiu prea multe despre ziua aceasta. Nu stiu mai mult decat ce am scris deja aici sau ce intuiesc. Sau poate ca stiu despre ea atat cat stiu pana la ora asta despre mine, eu fiind un 11. :)

Vroiam doar sa demostrez inca o data ca daca VREM sa invetam, ni se deschide si calea si universul. Poate de aceea intreaba retoric Parintele Arsenie Papacioc: "ce nu ai stiut? Nu ai stiut ca bat clopotele? " Vreau sa invat, atata tot. Va scriu asta ca sa nu credeti despre mine ca as fi un mare numerolog sau altele. Nu sunt mare, chiar sunt mica.

Sunt mica si Dzeu sa ma ajute sa ma micesc atat cat trebuie pentru ca El sa incapa in inima mea. Doamne Ajuta! Caci, pana la urma, El e Inceputul si Sfarsitul! Si tot la El salvarea noastra, a tuturor! Noapte buna!

2 comentarii:

  1. Imi place mult (prin valoarea de adevar) ideea ca trebuie sa te faci mica pentru a-L primi pe D-zeu in inima ta. Asta inseamna renuntarea la ego, adica mutarea constiintei in alt centru.

    RăspundețiȘtergere