duminică, 15 mai 2011

Povestea Lantului celor 12 Piramide- Piramida 9: Arctica si Sophia Hokhmat

„Piramida Înţelepciunii este localizată în reţea în zona regiunii arctice. Acolo, sufletele pot studia legile creaţiei şi apoi pot învăţa să îşi dezvolte abilităţile de a gândi şi de a înţelege ceea ce se întâmplă în realităţile lor. Vor realiza că toate lucrurile se mişcă în cicluri şi că aceste cicluri se mişcă unele în altele. Sufletul care pazeste aceasta piramida se afla pe frecventa Sophia Hokhmat.

În timp ce sufletul trece de la o experienţă la următoarea, aşa trece şi de la un ciclu la altul, căpătând înţelegerea complexi­tăţii tuturor lucrurilor şi rolul lor în Tot. Sufletele înţeleg conexiunea tuturor lucrurilor, cu cele 12 piramide şi cu Sursa Centrală, ce acţionează ca un ax în centrul tuturor, energia creaţională ce dă viaţă celor 12 piramide. Aici, sufletele înţeleg cum au fost create şi cum se pot manifesta în mai multe realităţi în acelaşi timp”.

Combinaţia minţii, spiritului şi matricei

„În această piramidă, sufletul poate crea şi accesa cea mai importantă înţelepciune doar prin puterea gândului. Şi acest gând este legat de toate celelalte gânduri ce conectează sufletele între ele. Şi astfel, într-o nanosecundă a vieţii voastre, toate informaţiile sunt învăţate şi înţelese de toţi.

Mare parte din această înţelepciune porneşte din reţea către «vehiculul» uman, printr-un sistem de «roţi» energetice cunoscut drept sistemul chakra. A venit acum momentul să călătorim în Sălile Înţelepciunii create în această Piramidă a Luminii. Veţi combina mintea şi spiritul cu matricea şi apoi veţi înţelege toate lucrurile din lume”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu