duminică, 8 mai 2011

Povestea Lantului celor 12 Piramide- Piramida 8: Antarctica si Xerthaneus

„Localizată deasupra Antarcticii, Prima Piramidă din reţea este în acest moment considerată un portal către alte sisteme planetare. Sufletul care controlează această piramidă se află pe frecvenţa Xerthaneus. Funcţia acestei piramide este de a crea şi ghida experienţele legate de venirile şi plecările entităţilor extraterestre care au fost o parte a istoriei planetei Pământ.
Şi au fost multe entităţi din aceste lumi îndepărtate, care au făcut la un moment dat parte din istoria noastră, călătoriile lor fiind codate în matrice prin Xerthaneus şi cei doi asistenţi ai săi. Sufletele lor au experimentat energia din această piramidă la fel ca aceia care au venit de pe Sirius, Marte, Nibiru, Orion, Lyra, Pleiade, Andromeda, Arcturus, Vega, Venus, Jupiter şi alţii care au venit pe această planetă în nave mari şi au interacţionat cu cei care au trăit pe Pământ, în apă sau în subteran.”

Gheaţa se va topi pentru a dezvălui navele

„Experienţele altor lumi sunt la fel de reale ca şi sufletele voastre pe acest Pământ. Acele suflete trebuie să poarte amintirile acestor lumi de departe ca o realitate certă. Şi când această carte va fi găsită, gheaţa se va topi în acel loc, scoţând la iveală navele create de această piramidă, lăsate în urmă pentru a reaminti acele lucrări şi interacţiuni pe planeta voastră.

Energiile primei piramide vor fi găsite în matricea acestei creaţii totale şi experimentate de cei care se vor îndrepta către aceste forţe pentru a obţine ghidare. Şi Xerthaneus le va ghida sufletele prin matrice, pentru ca ei să îşi amintească şi să se alăture altor expresii ale creaţiei. Iar sufletele-pereche se vor întâlni în multe lumi şi forme şi se vor uni, pentru ca apoi să se despartă şi să se reunească sub altă formă. Xerthaneus va continua să creeze poveşti despre lumile acelea. Trebuie doar să vă plasaţi spiritul între graniţele acestei piramide şi trebuie să înţelegeţi toată creaţia considerată «extraterestră». O dată ce aţi intrat în zona Piramidei din Antarctica veţi realiza tot ceea ce aţi experimentat în alte forme”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu