luni, 24 ianuarie 2011

Yemaya

Am promis ca am va povestesc despre noua mea iubire. Ea e: Yemaya. Se pare ca se simte foarte bine in noua ei casuta: doarme mult, viseaza mult si se joaca si mai mult. V-as spune mai multe despre ea, dar, deocamdata, e un mister. :) Si e foarte bine ca e asa... ca mi-a fost mai usor sa-i gasesc un nume!

Sa aveti vise frumoase, albe, curate, ca neaua care cade neincetat din Cer!
E o poveste vremea de afara... si sa indrazneasca careva sa ma contrazica! :) Va imbratisez cu gandul! Noapte buna!

21 de comentarii:

  1. Te felicit! Stă de parcă ar vrea să prindă ceva ... e atât de serioasă :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, daca ai stii cat m-am chinuit sa-i fac o poza cat de cat... nu a vrut nicicum :) da, are o fatzuca de Don Quihote- Cavalerul Tristei Figuri sau de Buster Keaton :)

    da, merit felicitarile, pentru ca ani de zile am iubit numai cateii, ignoranta de mine! recent, o pisica pe nume Tiger a facut o magie si... tana! s-a intamplat neintamplata :) ce nu credea nimeni, ca tocmai eu voi avea o pisica :))) tot timpul mi-a placut sa-i surpind pe oameni, dar mai ales pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. aş zice că e rândul ei să te surprindă :)

    eu am crescut câteva şi am descoperit că nu sunt două la fel. fiecare are anumite tabieturi şi un "caracter" diferit, ceea ce nu încetează să mă amuze.

    RăspundețiȘtergere
  4. deja a inceput... :) dar intr-un mod f placut; e o pisicuta f desteapta si ascultatoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce dragalasa e!
    :) e asa de...alba...si pufoasa!
    stii ca o data ce o pisicuta isi gaseste stapanul potrivit nu il mai paraseste pana la moarte?
    cand mi-o prezinti si mie pe Yemaya :D?

    RăspundețiȘtergere
  6. Iiiiii! ce bestie draguta! mi-am inclestat manusitele in asteptarea momentului in care ii voi trage o smotoceala de nedescris. felicitari, iti si seamana un pic la o inspectie mai atenta ;)). sa va faceti fericite una pe alta! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoasă, să vă fie joaca cât mai plăcută

    RăspundețiȘtergere
  8. draga Piticut, te astept cu mare drag la un ceai, sper sa se intample cat mai curand! eu am avut niste zile mai agitate, ca sa zic asa, acum pare-se ca se mai aeriseste putin programul. povestim cand treci pe aici sa o vezi pe yemaya :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sorina, nici nu ai grait bine 'bestie' si 'draguta' mi-a si tras o zgaraietura; are o personalitate puternica, e Sagetatoare, ca sa intelegi, hahaha! (nascuta pe 13! cred ca daca as fi cautat-o intentionat, nu as fi gasit-o! :D ) Asa ca, nu-i spun eu ei sa nu se catere pe perdea, clar? concluzia: te astept la smotoceala... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bogdan, multumim! :) deocamdata incercam sa ne obisnuim una cu celalalta. dar oricum, cand incepe 'de-a v-ati ascunselea' pur si simplu ma tavalesc... :)))

    RăspundețiȘtergere
  11. vaaaaiiiiiiii ce scumpa e!!!! un ghemotoc de blana sau mai bine zis de zapada, ca tot iti placea tie zapada, acuma ea o sa-ti aminteasca in orice anotimp de ea.
    f dragalasa, va pup pe amandoua

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci , ATAT!!! E si sagetator, e si pe 13, mai are si fata asta, si... e pisica! Iti poti lua adio de la fosta ta viata.
    Pe mine Michelle m-a educat pana cand am fost nevoita sa inteleg unele lucruri. Mai ales cine e seful in casa asta! :))
    Haidi sa-ti traiasca pufuletul. Ai sa vezi cate bucurii poti primi de la un ghemotoc de blana... E adevarat, ca sa compenseze toaaaate boacanele! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Kati, chiar ca e de zapada, cum a aparut in sibiu a nins trei zile si trei nopti :P acum voi avea mereu langa mine un bulgaras de zapada, fie vara fie toamna... :) si noi te pupam, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bluemoon, daca mai amintesc si ca am primit-o de la un Sagetator, e si mai 'ezoterica' treaba... :))) na, asta e, zodia asta ma rasfata mai mult decat merit. si da, de obicei, dupa ce traznesc o boroboata (care face parte, desigur, din farmecul domniilor lor, dupa cum bine stii :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Pur si simplu NU VREAU SA COMENTEZ NIMIC!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Clipe de bucurie, dragoste si rasfat pentru tine, Iubire!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8uDuls5TyNE

    RăspundețiȘtergere
  17. hahaha, e pur si simplu fenomenal Maru!

    multumesc frumos pentru aceste ganduri si vorbe frumoase! as vrea, totusi, sa stiu cu cine stau de vorba, daca nu cer prea mult :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Cristina din orasul crailor.

    RăspundețiȘtergere
  19. draga Cristina din orasul crailor, nu vreau sa fiu lipsita de politete, dar nu ma prind cine esti si daca ne cunoastem...

    RăspundețiȘtergere
  20. Iubire draga, nu e nimic de prins, numele meu este Cristina, sunt din Craiova si nu ne cunoastem.
    Ai un suflet frumos care este in rezonanta si cu sufletul meu.

    Noapte cu Lumina!

    http://www.youtube.com/watch?v=9LneJcz9ATw&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere