vineri, 25 ianuarie 2013

draga mea iubita


"Inspira si expira iubirea direct la nivelul inimii. Simte inimile prietenilor, ale copiilor, ale tuturor oamenilor; inspira-le si expira-le iubirea la nivelul inimii tale, continuand sa dansezi cu viata insasi. Respira la unison cu toate fiintele si transforma aceasta practica intr-un dans" ...

" Iubirea nu este ceva ce poate aparea sau nu. Ea reprezinta o constanta in a fi, o practica neintrerupta si un angajament de a-ti simti si de a-ti iubi propriile ziduri de aparare, de a te relaxa cu umor si de a te abandona complet, daramandu-ti zidurile de aparare inmuiate de iubire, care in caz contrar ti-ar reprima energia si ar deveni o inchisoare in jurul inimii tale."

"Daca iti doresti o relatie care sa reflecte principiul sacru al iubirii, atunci constientizeaza-ti in fiecare clipa aspiratia cea mai profunda a inimii tale. Nu te lasa deviata de dorintele tale inferioare, daca nu doresti sa atragi catre tine un barbat la fel de deviat. Un barbat pe care l-ai ales tinand cont de dorintele tale inferioare iti poate asigura securitatea, o familie si cateva vacante de vis, dar nu va sti niciodata cum sa traiasca alaturi de tine o viata la unison cu iubirea divina."

Extras din lucrarea "Draga mea iubita" de David Deida, Editura Kamala

Puteti citi intreaga postare pe:  Anatol Basarab

Asculta Radio Vocea Sufletului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu