joi, 24 februarie 2011

Mesajele ascunse din Vise

preluat de pe: www. explorareaviselor.ro

6 comentarii:

  1. interesant, pana la faza cu oamenii din pesteri si evolutia din maimuta... cel putin din punctul meu de vedere daca pornesti de la aceste premise si crezi doar in evolutionism, ai mari sanse ca mare parte din ceea ce contruiesti mai departe sa fie gresit.
    e un domeniu mult prea vast, personal si divin in acelasi timp, incat sa-l tratezi pur stiintific si statistic, e ca si cum ai incerca sa diseci sufletul cu un bisturiu
    dar totusi cel putin incepe sa fie cercetat (si de undeva trebuie inceput) si adus in discutie, si intr-adevar si eu cred ca fiecare vis e ceva personal, ca nu poti generaliza
    frumoasa tema si multe de spus

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu mi se pare ca el crede doar in evolutionism :) dar iti dau dreptate cand spui ca este un domeniu vast si ca e foarte probabil sa nu cunoastem tot. Mi-au placut mult plansele arhetipale si sincer, ma bucur si eu ca acest domeniu incepe sa fie studiat si cercetat la noi in tara. E, intr-adevar, o tema foarte frumoasa care ma fascineaza de cand eram adolescenta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt vise si vise, si mult mai mult decat atat sau decat putem cuprinde noi, la un moment dat.
    Valoarea lor poate fi cuprinsa doar de tine insuti, atunci cand vine vremea potrivita. Tu esti cel mai bun talmacitor al viselor tale.
    Pentru mine sunt "amintiri din viitor", reamintiri..., chiar daca ajung sa devina realitate, la un interval de timp, mai mare sau mai mic.

    Calatorie luminata in imparatia viselor!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wdr91t0F_uc

    RăspundețiȘtergere
  4. cristina, si eu cred ca cel mai bun interpret al viselor tale esti chiar tu, pnetru ca, asa cum explica si dl. doctor in acest filmulet,e foarte important sa intelegem ce emotii se leaga de imaginile si simbolurile din vis si cu ce anume le asociem. dar e un domeniu vast si doar citindu-l pe jung putem banui imensitatea si frumusetea lui :) iti doresc si eu o zi frumoasa, cu liniste si incredere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc asemenea, o seara frumoasa si poate o vizionare placuta!

    Black Swan

    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-19feb-6ce9bdad02029b.zip

    RăspundețiȘtergere