vineri, 18 februarie 2011

but it's true I'm still blue

Am visat noaptea trecuta doua dintre persoanele care au luat ultimul casting. Adica, am aflat in vis ca cele doua persoane au luat castingul si astazi mi s-a confirmat. :) Bineinteles, nu este prima data cand mi se confirma! Doar ca am mai visat ceva, dar se pare ca acest raspuns il vom afla doar la sfarsitul primaverii. Si, probabil, tot atunci voi hotari si eu daca mai continui sau nu pe acest drum... si gata! Probabil ca foarte curand am sa-mi iau lumea in cap si am sa las in urma TOTUL, pentru ca daca nu fac astfel nu mai inteleg chiar nimic si imi pierd si mintile! Si, cum spunea dragul de Cehov: 'mai bine sa mori, decat sa traiesti fara de minte!' Noapte buna, dragii mei cei mai dragi! A, si inca ceva: sa te-auza Bunul Dumnezeu, draga Oreste: "Sfintii inchisorilor s-au trezit si ii vor tulbura cu aripile lor, atat de albe, pe toti intunecatii astia tristi care ne paraziteaza viata!"



4 comentarii:

  1. Maria, excelentă piesa și foarte frumoase imaginile din montaj. iar Cehov are dreptate, dar nu se potrivește în contextul ăsta... părerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bogdan, imaginile sunt din filmul lui Jarmusch, 'Coffee and Cigarettes'- cum probabil bine stii- un film care mie mi-a placut tare mult. Referitor la Cehov, nu pot decat sa-ti trimit un zambet inapoi :) Nu inteleg de unde vine dorul acesta de duca, dar parca niciodata nu a fost atat de mare si de intens. Putin de tot ma sperie, dar pana la urma, sufletul el singur cunoaste drumul pe care trebuie sa mergem pentru a ne regasi linistea...

    RăspundețiȘtergere
  3. asta cam așa este, Maria, doar că și tu știi la fel de bine ca și mine, că fărâma aceea pe care noi o numim suflet nu ne aparține chiar în întregime, iar drumul nostru are o finalitate mai mare decât cea pe care o putem întrezări noi... vorba aceea, bătaia de aripă a fluturelui de aici poate stârni o furtună peste mări și țări... eu zic că sunt toate legate și probabil au un sens în tabloul cel mare. o duminică liniștită îți urăm.

    RăspundețiȘtergere
  4. da, uneori vad atat de clar, iar alteori se lasa ceata si atunci nu prea mai inteleg. :) dar pana la urma, asta e credinta, sa stii ca nu vei cadea in prapastie- chiar daca nu vezi clar inainte- pentru ca e mereu Doamne-Doamne acolo, langa tine si nu te va lasa sa-ti lovesti piciorul de vreo piatra :) va doresc si eu o duminica minunata, atat cat mai e din ea si va imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere