miercuri, 9 februarie 2011

aplauze si cehov

In primul rand, aplauze pentru Chiron!!! Astazi, la orele 22 intra in Pesti! Nu sunt eu mare astrolog, dar cu Lilith in Pesti, va prindeti si voi ce poate sa insemne Chiron in domiciliu si in exaltare! Daca nu, o sa simtiti :)))



Si pentru ca fix de astazi ma bantuie Cehov si nuvele lui (de care am sa va tot reamintesc in perioada asta):

"Am privit-o demonic. Ea mi-a intalnit privirea si si-a pierdut mintile. Am injunghiat-o. Mai bine sa mori decat sa traiesti fara minte." (O mie si una de patimi)

7 comentarii:

  1. Stiai ca dragutul de Chiron este rezolvarea si vindecarea lui Lilith?! Nu m-am uitat inca ce zice Urania, dar in practica, Chiron ar trebui sa vina din urma si sa vindece tot ce-a "stricat" Lilith in Pesti. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa dea Dumnezeu! de fapt, am incredere in ce stii tu, asa ca, MULTUMESC!!! am, slava Domnului, destule de vindecat. Daca tot sta in Pesti pana in 2018, poate o sa am timp sa ma vindec :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, acum ca am vazut si ce spune Urania, chiar ca m-am linistit! Trebuie doar sa ne dorim cu inima schimarea si... gata!!! :)
    Vindecareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si up-gradareeeeeeeeeeeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. pfu, Doamne ajuta! eu la sf de martie fac doua chefuri, unul si pentru iesirea lunii negre din Pesti. sper sa intre apoi luna albastra :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Dai chef pentru iesirea lui Lilith din Pesti?! =))))))))))))
    Nu te cred!!!! =)))))))
    E cea mai buna gluma pe anul asta! Jur! :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, apropo de chef la sf lui martie si luna albastra, cred ca voi da si eu unul pe 28 martie. Caci data de 28 ( DA, 28!) martie marcheaza inceputul declinului.... de=aia, probabil, ma tot urmareste data asta... Si acum, daca se implineste un an de atunci, pot sa ma apuc sa-mi scriu scrisorile dupa un an de absenta, asa ca in "Ashes and snow"? :D
    Daca tot ma urmareste replica asta din film...?!
    "This letters are my letters to you... One for each day of absence... 365 letters..."
    Pfff, ma ucide partea asta din film, dar inca nu reusesc sa inteleg de ce?!?
    But, you know me, I know me, asa ca nici nu ma mai mir si nici nu ma mai ingrijorez. Trebuie doar sa-mi iau pana de scris. :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. razi tu razi, Harap Alb... da dupa saturn pe sensul vietii si apoi lilith in pesti, ar trebui sa beau toata primavara, vara si toamna lui 2011. de iarna nu zic nimic- doar vin fiert cu scortisoara si nucsoara :)))

    RăspundețiȘtergere