joi, 30 septembrie 2010

with dedication

Din ciclul "nu poti fugi niciodata de cel care esti!". Exista un culoar de lumina intre doi oameni care au ceva de "rezolvat" si despre care am tot vorbit eu in ultimul timp. Cu cat incerci sa faci culoarul acela de lumina mai invizibil, cu atat el va straluci mai intens. Nu poti pacali Universul cu siretlicurile tale "tampe" :) de om logic si rational, asta este! Si e si firesc sa fie asa... :)
Esti din ce in ce mai frumos si luminos, nu stiu de unde vine lumina asta. Poate din adancul tau, pe care uneori incerci sa-l ascunzi, alteori il lasi sa iasa si sa lumineze drumul pe care treci. Cu totii suntem asa cand iubim, sau cand suntem langa persoana dupa care tanjeste in tacere sufletul nostru... si toata lumea din jur dispare si nu mai vreau decat sa te vad razand... si razi... si apoi ne privim din colturi departate pe viata si pe moarte! E de-ajuns o singura privire, spunea Dostoievski, pentru ca un om sa-ti patrunda in suflet si sa ramana acolo pentru tot restul vietii tale! Eu as zice ca si mai mult :) chiar pentru vesnicie, asa as zice eu! Oricum, trebuie sa recunosc: eu nu am mai intalnit pana acum unul ca tine! Nici macar nu banuiam cata frumusete zace intr-un singur om, eu, care ma fost blestemate de ursitoare sa nu vad decat partea frumoasa din oameni! Omul, in adancul sau, e o suma nebanuita de frumusete, curaj, speranta, iubire si credinta! Multumesc ca mi-ai reamintit asta! Multumesc! Multumesc! Multumesc!

Have you ever had the feeling
That the world's gone and left you behind
Have you ever had the feeling
That you're that close to losing your mind

You look around each corner
Hoping that she's there
You try to play it cool perhaps
Pretend that you don't care


But it doesn't do a bit of good
You got to seek till you find
Are you never unwind

Try to think that love is not around
Still it's uncomfortably near
My old heart ain't gaining no ground
Because my angel eyes ain't here

Angel eyes that old devil sent
They glow unbearably bright
Need I say that my love's misspent
Misspent with angel eyes tonight

So drink up all you people
Order anything you see
Have fun you happy people
The drink and the laugh's on me

Pardon me but I gotta run
The fact's uncomfortably clear
Gotta find who's now number one
And why my angel eyes ain't here

Tell me why my angel eyes ain't here
Excusez moi my angel eyes ain't here

Excuse me while I disappear ...



I'm here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentarii:

  1. gura pacatosului adevar graieste... chiar ca unicul pe care nu-l potu pacali e Universul...

    RăspundețiȘtergere
  2. din ciclul "aiurit si aburit cum eram tot ma iubeam in streachina natang apasam piciorul stang si nu calcam destept nici cu piciorul drept..." da tot ma iubeam :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))
    sa nu uitam totusi ca, cu aceste picioare stangi am intrat tefere in luna octombrie care promite, promite, promite... sa vedem daca se si tine de cuvant. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca, intradevar, nimic nu e intamplator, cautam poze si imagini cu titlul fantasy si intamplator am dat peste blogul tau mi-a placut si am intales repede ca esti un cautator al adevarului. Si eu am fost si am gasit adevarul meu personal si acum ce l-am gasit il dezvolt si il cresc cu iubire si cu incredere ca stiu unde ajung. doresti adevarul?
    eu ti-l ofer, dar nu uita e doar adevarul si eu sunt doar un simplu mesager al DOMNULUI nimic altceva. nu ma judeca dupa cele scrise, judeca-ma dupa ce asculti ceea ce am de spus. v.olimpiu@gmail.com
    contacteaza-ma si vei afla mai multe.
    nu vei stii niciodata cine ti-a batut la usa daca nu te duci sa deschizi.
    o zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere