vineri, 30 iulie 2010

The Mirror Never Lies

Gata, ma prind de lectie! Inteleg acum si cearcanele si spaimele si pe vesnicul du-te/vino! Caci : FOCUL NU POATE COBORI IN ADANCURILE APEI FARA A SE STINGE! :) Iar apa asta are, cica, un fel aparte de a se revarsa continuu :))) Interesant totusi, cum zodia Berbec recunoaste ca a vazut diverse luminite in padure, ochi rosii si a auzit multe multe zgomote stranii! Si adauga: DE FRICA!!!Doamne, cati Berbeci imi mai scoate Destinul asta in cale? Ca m-am saturat de toti aprilisii astia care (imi sunt de altfel foarte dragi TOTI, si totusi!!!)... imi mananca energia si sufletul :) Si vezi Doamne, se mai si minuneaza de ce Pestele tace si nu-i contrazice, doar zambeste, chipurile, misterios!

Na, e fascinant sa vad ditamai Berbecul cum sta in fata mea ca un copil, le povesteste altora exact despre temele mele preferate (energii, ozn-uri, chakre) si se enerveaza cand el, facand misto de toate astea, ma surpinde zambind ingaduitor! "Ce?" ma intreaba! "Nimic! E doar frumos, chiar minunat ca suntem cu totii atat de diferiti!" Atunci il vad cum isi duce mana la par, cum ochii lui scapara incruntati o mirare spre mine; isi trece degetele lungi prin suvitele de culoarea nisipului in soare, incercand sa inteleaga toleranta si modul sublim al apei de a curge, chiar si cand intampina obstacole! El, saracu Foc, ce sa zica? S-ar aprinde el intr-o contrazicere, da' are cu cine? Cu Pestele visator, zambaret si tolerant, care-i mai si marturiseste verde-n fata ca-l place tocmai pentru ca e di-fe-rit! Si asta numai pentru a-l observa cum in astfel de momente pline de confuzie pentru aprigul Berbec, albastrul ochilor lui, Siberia care ma invaluie de cateva saptamani bune, capata cumva, o nuanta cald- aramie ... buzele devin netede si senine iar chipul cazut se inalta intr-o mirare copilareasca a alchimiei neintelese! Imi apare transformat atunci, avand chipul unui adolescent miop, dar foarte inteligent si frumos! Si numai pentru asta il tachinez tacand! Pentru a-i vedea inca o data liniile fetei ridicate intr-un suras al Gasitorului Bucuriei pierdute! Stiu ca atat e permis si ca mai mult nu mi se cuvine, nu ingaduie Cerul! Stiu si e greu fiindca stiu! Dar e si asta un fel de fericire, caci pentru asta vin Pestii in lumea asta: sa-i fericeasca pe altii, sa le dea incredere, sa le spuna vorbe frumoase, adevarate, alese! E un schimb fairplay, credeti-ma! Caci numai asa gasim noi motivatia lui A FI! Si doar asa putem noi invata marea lectie a Sacrificiului: printr-o ardere interioara in singuratatea celui mai adanc abis! Si astazi STIU, STIU CARE E LECTIA! Astazi, cand a vorbit despre ozn-uri si paduri magice- am inteles! Mi-e foarte clar acum de ce se agita si il cuprinde un soi de neliniste cand vorbim despre schimbari majore si despre ziua care are astazi doar 16 ore in loc de 24!
- "Daaa??? Si cine dovedeste asta? As vrea sa stiu si eu, mai ales ca Einstein a spus ca timpul e relativ, nici macar nu exista! Astea sunt niste teorii ezoterice care nu demonstreza nimic!"


Zodiac Comments

~Magickal Graphics~


"Si omul nu e o teorie ezoterica? Dar Dumnezeu? Dar lumea, universul, planetele si Luna? Dar eu? Sunt eu, oare, doar ceea ce vezi cu ochii tai albastri si pamantesti?"

Niciun raspuns nu mai vine, doar o sclipire de foc din ochiul albastru de caine! :)

Nu ma obosesc sa conving Berbecul, va dati seama! Asta e farmecul meu! Nu ca n-as avea argumente, dar din felul lui de a vorbi inteleg ca unele raspunsuri nu le poate auzi din cauza coarnelor imbarligate :) In lumea lui, a nasterii n-ai cum sa vorbesti despre moarte! Si nici nu vreau sa fac, de asta m-am nascut Pesti, ca sa pot sa inteleg toate celelalte zodii "inaintemergatoare"! Dar nu pot sa nu acord o oarecare importanta acestei intalniri, amintindu-mi de toti Berbecii care mi-au mancat sufletul doar pentru a-mi spune la final: "ma doare capul rau de tot!" Iar eu, ca un veritabil cunoscator in ale Berbecilor, raspund logic si pe gustul lor: "o fi de la vreme!" "Nu, nuuu- vine raspunsul- sunt si planetele! ... E si Lilith in Pesti..." Si cu cel mai serios si incruntat chip se face disparut, nepermitandu-mi sa iau parte la lupta lui stangace si feroce cu toate "teoriile astea ezoterice!" Si eu raman c-un zambet larg pe buze si pe tample... si cu-n fel de intrebare din vremea adolescentei mele mioape:

History or Madness?



All alone now
Except for the memories
Of what we had and what we knew
Everytime I try to leave it behind me
I see something that reminds me of you

Every night the dreams return to haunt me
Your rosary wrapped around your throat
I lie awake and sweat, afraid to fall asleep
I see your face looking back at me

And I raise my head and stare
Into the eyes of a stranger
I've always known that
the mirror never lies


People always turn away
From the eyes of a stranger
Afraid to know what
Lies behind the stare

Is this all that's left
Of my life before me
Straight jacket memories, sedative highs
No happy ending like they've always promised
There's got to be something left for me

And I raise my head and stare
Into the eyes of a stranger
I've always known that
the mirror never lies


People always turn away
From the eyes of a stranger
Afraid to know what
Lies behind the stare

How many times must I live this tragedy
How many more lies will they tell me
All I want is the same as everyone
Why am I here, and for how long

And I raise my head and stare
Into the eyes of a stranger
I've always known that
the mirror never lies


People always turn away
From the eyes of a stranger
Afraid to know what
Lies behind the stare

4 comentarii:

  1. hahahahahahahahahhhahaahaahahahahahahahahahahahhahahaaaaahahhahahahahahahaaaaaaaaaaa =))))))))))

    eu m-am blocat putin la berbecelul ala alergator.
    genial!

    :)))))))) =)))))))))))

    vaaaaai

    RăspundețiȘtergere
  2. da, poza aia e tare haioasa!!! :)))))))))))))) le-as trimite cate o felicitare cu poza asta la toti Berbecutii din viata mea care mi-au mancat sufletul :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. haha
    sa le scrii "felicitari" :))

    RăspundețiȘtergere