luni, 5 martie 2012

e Bine!

E bine cand se mai redeschide cate o rana, mai ales atunci cand te-ai gandit sa o inchizi dar nu ai curatat-o asa cum trebuie. Dar nu-i nimic, vine Doctorul cel Bun care iti redeschide rana, pentru ca El prefera sa-ti salveze Viata, chiar daca pentru asta mai trebuie sa treci, inca o data, printr-o mica operatie si o ceva mai mare (amintire) suferinta ...

Este foarte frumoasa cartea Parintelui Tadei- "Cum iti sunt gandurile astfel iti este si viata", v-o recomand cu mare drag. Sa va fie intru folos! Intamplator, un pasaj vorbeste despre profesor. Mi-e frica sa inchid fereastra. Oare daca o inchid, maine voi mai gasi pasajul asta?! Mai bine-l pun aici, sa fie sigura treaba:

"Profesorul este distrat. El este asa cum este. Roaga-te lui Dumnezeu sa trimita ingerii sai buni si profesorului si tie. Daca iti iubesti profesorul, atunci vei raspunde cu usurinta si vei primi nota ca atare. Cand profesorul si elevul se impaca, atunci intre ei nu mai este razboi."

Si poza este tot pentru el, pentru ca am visat ca i-am daruit un buchet mare de trandafiri rosii, inainte sa plece... Nu stiu incotro pleca, dar pleca... Sau sa zicem ca stiu ceva... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu