marți, 7 februarie 2012

PROTEST IMPOTRIVA ACTA!

Asta pentru ca bancul meu preferat e cu 'nebunul' ala de merge pe contrasens pe autostrada :))) Poate ca a venit vremea sa facem si noi stanga imprejur si sa nu-i mai lasam pe 'nebunii' astia frumosi care merg ei singuri pe contrasens- sa fie singurii care se expun. Mai ales cand stim ca directia pe care ne-o indica unii sau altii duce spre acea prapastie unde libertatea noastra va fi din ce in ce mai ingradita.

"După ce Polonia a îngheţat ratificarea actului şi ambasadoarea Sloveniei îşi cere public scuze pentru că l-a semnat, românii încearcă să se facă şi ei auziţi.

Peste o săptămână, pe data de 11 februarie, internauţi din toate ţările europene, inclusiv din România, vor protesta în stradă împotriva ACTA (Tratatul Comercial Anti-Contrafacere).

Iubitorii de torrente nu sunt de acord ca acest act să intre în vigoare deoarece consideră că el va duce la dispariţia site-urilor de unde pot descărca ilegal diferite materiale (filme şi muzică piratate), dar şi pentru că prevede limitări grave ale libertăţii sub masca protejării drepturilor de autor.

Scopul principal este să-i determine pe reprezentanţii Parlamentului European, dar şi pe reprezentanţii statelor care au semnat documentul să nu ratifice documentul."

http://www.romaniainternational.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu