luni, 13 iunie 2011

Maestrului

Ca sa lamuresc eu, pentru mine, inca o data (sper ca ultima):

Nu cred ca esti un las si oricat as incerca sa-ti gasesc cusururi si sa ma conving ca "strugurii sunt acri" nu am sa reusesc! Nu stiu de ce si aceasta poveste parea ca se tese singura intr-o vreme si dintr-o data a inceput sa se desire ca si cand n-ar fi existat niciodata. Nu am sa spun niciodata ca nu m-ai recunoscut, pentru ca STIU ca ai facut-o asa cum putini oameni pe pamantul asta au indraznit vreodata sa-mi arate si pentru asta iti multumesc si-ti sunt vesnic recunoscatoare. Mai stiu ca atunci cand dorintele noastre coincid cu cele ale Tatalui, avem puterea sa mutam muntii din loc. Stiu ca atunci cand Doamne Doamne va considera ca asa este bine pentru mine, atunci ne vom reintalni. Pana atunci, fie se incearca un alt drum pentru mine, fie Cel de Sus ma protejeaza de intamplari numai de El stiute. Ai fost si vei ramane mereu Printul Miskin pentru mine, sau, cum zicea Nastasia Filippovna, singurul barbat adevarat (si acum ma refer strict la cei pe care i-am intalnit doar aici, in locul acesta unde mi-am dus eu traiul de cativa ani buni!). Am sa schimb putin finalul si am sa indraznesc sa zic: ' te blestem si pe tine, printe, sa-ti fie mereu bine si liniste in suflet si sa fii mereu in Iubire' pentru ca ai fost singurul barbat de aici in care am avut incredere! :) Amin!
Deci, sa iasa soarele... :)))


2 comentarii:

  1. La nivel de suflet, amandoi stiti asta, doar sunteti uniti in spirit!
    De aceea, vezi ca nici daca vrei, nu poti sa il blestemi, pentru ca e ca si cum te-ai blestema pe tine, si atunci Tatal Cer se interpune si in loc de blesteme, iti iese altceva: ii trimiti doar ganduri frumoase si pure si il mangai si cuprinzi in marea iubirii inimii tale, daruindu-i astfel puterea iubirii.

    Iti imbratisez, cu dragoste, sufletul drag! Sa iti fie bine, iar pacea si iubirea sa fie cu tine, mereu!

    http://www.youtube.com/watch?v=il7CKhy2Tek&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc, draga mea, pentru cuvintele alese si pentru gandurile care imi mangaie sufletul ranit, pentru indrumare si incurajare, pentru atentia si energia pe care mi-o oferi in aceste clipe. Dumnezeu sa-ti binecuvanteze Calea si tot binele pe care il faci sa se intoarca inzecit. Te imbratisez cu mare drag, Cristina!

    RăspundețiȘtergere