pulpa de la 1 mango copt (cca 150 gr)
1 felie ananas (cca 50 gr)
200 gr iaurt simplu
50-100 ml lapte (sau frisca nebatuta/smantana dulce)
3 plicuri zahar vanilat
1 varf cutit ghimbir pudra
Reteta Mango Lassi: Se mixeaza pulpa de mango, cea de ananas si zaharul cu blenderul vertical pana se face pasta. Daca nu aveti blender vertical, adaugati in blender laptele pentru a se mixa mai bine. puteti folosi mango si ananas din conserva dar atunci nu mai adaugati zaharul daca ele sunt indulcite Se adauga iaurtul si laptele (daca nu l-ati pus deja) si se mixeaza in continuare. La final adaugati ghimbirul si mixati pana bautura devine spumoasa. Se pastreaza la frigider macar cateva ore pentru ca aromele sa se "imprieteneasca". Se serveste decorat cu fistic maruntit sau frunze de menta. In lipsa acestora eu am desenat o... nebuloasa zambet din putina apa amestecata cu turmenic .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu