duminică, 12 iunie 2011

stop joc!

Da, asa e! Exact asa E! Multumesc pentru intelegere, dar nu numai... :)

4 comentarii:

  1. Am intuit ca e asa si de aceea mi-am permis sa postez clipul,(uneori nu prea nimeresc sa postez cum trebuie, imi cer iertare!) :(
    Stii, cunosc atat de bine aceste manifestari, ale lui,incat nu pot decat sa iti spun ca nu merita sa pui la suflet si sa te consumi. El cauta ceva, dar nu si-a dat seama ca acel ceva este langa el sau mai bine spus in el. Inca nu "te vede" si poate ca nu o sa te vada prea curand,poate nu in viata asta.
    Dar tu stii cine este, voi v-ati mai intalnit si in alte vieti, l-ai vazut demult, ti-a aparut in vise, mai inainte sa-ti fi aparut si in viata asta, il stii, il cunosti, il simti, e parte din tine, iti da anumite lectii, teste, si prin ele tu te intaresti, capeti forta si stabilitate emotionala, te inalti.
    El este Maestrul tau.
    Asa ca respect-i alegerile, si nu te mai zbuciuma. Atunci cand esti trista si suferi sa stii ca pierzi din sufletul tau. Bucuria si iubirea este starea naturala a sufletului, daca esti intr-o stare opusa, e ceva gresit si trebuie sa te opresti. Tu iubeste-l asa cum e si mergi inainte pe drumul tau.
    Si el il are pe al lui si e musai sa-si invete lectille, ca atunci cand va veti reintalni sa te cunoasca, sa te pretuiasca si sa va topiti in oceanul iubirii.
    N-am vrut sa te intristez!

    Te imbratisez cu toata dragostea si admiratia! Te iubesc, Maria iubita! Te iubim cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelenat, Cristina! Asa e...ca iubirea ne modeleaza, ne formeaza, ne incearca si transorma...MAESTRU...ce frumos, nu m-am gandit la asta, dar chiar asta este "el" -al nostru, cand il iubim, dar el nu vede, nu poate sau nu vrea!
    Ti-am preluat 2 citate si le-am postat pe face...saru'mana!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Cristina, iti multumesc! Atat de bine cunosc sau intuiesc aceste lucruri pe care mi le spui si pentru asta iti multumesc, dar vezi, intotdeauna practica ne mananca... mai ales cand, intr-o viata intrega, de abia poti sa stai o perioada foarte scurta in preajma celor pe care ii recunosti. Sa stii ca nu m-ai intristat, ai atins doar o rana care nu s-ar putea vindeca definitiv pana in clipa in care o purifici atat cat trebuie prin suferinta si durere. Ai mare dreptate cu starea naturala a sufletului, pe de alta parte, fiind o rana atat de adanca, eu nu vreau sa ma mint si sa zic 'gata, a trecut!' Prefer sa o vindec acum si sa-i acord pentru asta timpul necesar, doar din dorinta de a nu deveni, in timp, o poama acra, din cauza acestor rani. :) Te imbratisez si stii tu: iubirea care o daruiesti se intoarce la tine inzecit. Imbratisari din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumiri de multumire!

    cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere