luni, 20 septembrie 2010

I've had enogh of danger!!!!

Linia 1

Ai incredere in instinctele tale, rar se intampla ca ele sa greseasca.

Linia 2

Nu te preocupa atat de mult de rezultatul unui proiect incat sa pierzi din vedere sarcinile cerute pentru a ajunge la acel rezultat.

Linia 6

Problemele ce se intampla in acest moment nu se pot decat agrava prin interventia ta. Retrage-te, nu poti decat sa inrautatesti lucrurile.

47. Depresie

Cand un om este mental extenuat din cauza greutatilor vietii, el se simte gol emotional, este un moment cand depresia poate patrunde pana la punctul in care sa-l copleseasca. El nu trebuie sa se lase coplesit de depresie. Un om puternic se pregateste inainte ca aceasta sa se intample. El isi mentine spiritul ridicat si lupta cu fortele ce incearca sa-l domine.

P.S. Daca nu innebunesc acum, nu mai innebunesc niciodata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne, cate lucruri am lasat nerezolvate in trecutul meu ????:( Hora e ametitoare, sper sa scap cu viata!!!

3 comentarii:

  1. hahahaaaa!asta imi aminteste de momentul meu in care am zis ca daca nu mor in ziua aia, devin nemuritoare. Vezi daca m-a mancat??? acum orice-as face tre sa rezist ca de...
    so, join the club!!! =)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca fiecare dintre noi trece la un moment dat prin asta (poate unii mai mult de o data :D), dar cum am spus 'trece' si apoi ne dam seama ca am devenit mai puternici... sau mai intregi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bluemoon, am facut pasi uriasi in blocajele mele :))) atat de uriasi, incat, daca scapa careva lingurita din Eyes of a Blue Dog, se vor trezi pe putin 11 indivizi :))))) na, spune-mi tu cum steaua mea sa ies din haremu asta??? ce-s cu astia toti si ce vor de la mine? :(((

    Kati, multumesc! ai mare dreptate si stiu asta, totusi, caruselul se invarte putintel prea repede si mi se face rau :( si nu-mi plac multimile, sunt un om mai solitar de felul meu iar acum sunt prinsa in mijlocul horei... okei, o scot eu cumva la capat, clar, dar e... scaring! trecutul meu m-a invadat cu asa o forta, incat oriunde intorc capul, il vad!!! si-mi spune, in vis: "pana nu-mi deschizi usa, eu nu plec!" pam! pam!

    RăspundețiȘtergere