luni, 30 august 2010

...cand din vis cobori in tot ce ating in jurul meu...


8. Și alta a căzut pe pământul cel bun și, crescând, a făcut rod însutit. Acestea zicând, striga: Cine are urechi de auzit să audă.
9. Și ucenicii Lui Îl întrebau: Ce înseamnă pilda aceasta?
10. El a zis: Vouă vă este dat să cunoașteți tainele împărăției lui Dumnezeu, iar celorlalți în pilde, ca, văzând, să nu vadă și, auzind, să nu înțeleagă.
11. Iar pilda aceasta înseamnă: Sămânța este Cuvântul lui Dumnezeu.


Daca viata mea ar avea un nume, s-ar numi multumesc! Si daca tu ai avea un nume oniric, cu siguranta te-ai numi cel care si-a amintit! Ar trebui sa inventam un cuvant pentru asta... Daca tot ceea ce am aflat astazi este adevarat, inseamna ca inca mai avem multe lucruri sa ne spunem, sa ne intrebam, sa le rezolvam, sa le inaltam... impreuna!

Daca toamna care vine ar avea un nume, s-ar numi sweet november! Daca relatia noastra ar trebui sa aiba un nume, s-ar numi les favoris de la lune! Si daca am avea o formula magica cu ajutorul careia sa ne regasim, cu siguranta ar fi eyes of a blue dog!

Am spus de atatea ori ca arunci Seminte de Lumina pe unde treci, incat ma cutremur descoperind raspunsul... esti tu, esti pretutindeni... si gandurile mele de bine si numai de bine hoinaresc zi de zi catre sufletul tau... Sper ca esti bine! Te imbratisez...



Si daca universul meu ingust pe care il percep cu mintea mea ingusta, nestatornica si limitata ar avea un nume, s-ar numi miracol! :)


2 comentarii: