joi, 5 august 2010

Eliberare

Trecutul unei vaduve este adus la Lumina

Poti gasi ca in acest moment te ajunge din urma trecutul tau. Desi in ochii celor din jur te gasesti intr-o pozitie destul de simpatizata, s-ar putea sa nu-ti placa ceea ce se dezvaluie.

Dezvaluire si expunere - sau crearea unui nou si vibrant inceput. A scapa de intunericul zilei de ieri. A privi indarat pentru revizuirea atitudinilor. A te elibera pentru noile ocazii.

Negativ

Povesti vechi care ar trebui uitate.

Linia 2

Va trebui sa te opresti din cauza lipsei de asistenta a cuiva care este deasupra ta. Persista si recunoasterea va apare, impreuna cu fericirea. O relatie durabila se va forma.

Linia 4

Nu deveni excesiv de indulgent din cauza succesului tau, aceasta iti va cauza probleme.

Linia 5

Nu complica lucrurile, in eforturile tale. Victoriile mici sau pierderile nu trebuie sa-ti cuprinda excesiv atentia, trebuie sa vezi actiunea in complexitatea ei.

59. Dispersie

Omenirea trebuie sa fie in stare sa coopereze si sa lucreze impreuna daca se doreste progresul social. Trebuie sa existe coeziune intre oameni, o adunare, nu numai toleranta unul fata de celalalt. Daca un om nu poate sa-si struneasca ego-ul si sa lucreze pentru binele tuturor, atunci el este condamnat la un esec apasator. El trebuie sa invete sa se disperseze de egoismul din el, pentru binele comun.

Inteleg... problema e ca nu stiu cum sa-i impac pe toti intr-un timp atat de scurt! Aaa, DA! TREBUIE DIN NOU SA ALEG! Si cat de simplu ar fi fost totul fara acest liber arbitru :))))))))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu