luni, 3 decembrie 2012

Miracole si legile lumii fizice


 "Intrucat adevaratul Miracol inseamna unirea noastra cu Dumnezeu prin intelegerea Voii Lui..."

"Adevaratul Miracol provine din acceptarea vietii asa cum e ea si capitularea in fata ei. Atunci cand va impacati cu viata voastra si o acceptati, miracolul iubirii lui Dumnezeu devine deslusit in inimile voastre."

"Legile spirituale nu au nimic de-a face cu modul in care stau lucrurile, ci cu modurile in care va interpretati voi propria experienta. Este vorba de decizia pe care o luati in privinta intelesului pe care un anumit eveniment il are in viata voastra. Iar aceasta decizie determina trairea voastra psihologica legata de evenimentul respectiv.

De exemplu, eu am fost crucificat. Daca as fi avut puteri fizice supraomenesti, as fi impiedicat crucificarea. Dar intelegerea mea spirituala nu m-a facut un supraom. Ea mi-a dat doar capacitatea de a intelege adevarul legat de ceea ce se intampla cu mine. Prin urmare, eu nu am luat crucificarea ca pe un atac. Eu nu i-am condamnat pe semenii mei, deoarece am inteles ca actiunile lor au fost motivate de frica. Am simtit compasiune fata de ei. Da, am fost crucificat. Dar nu mi-am inchis inima. Nu am acuzat pe nimeni. M-am supus voii lui Dumnezeu in acel moment- asa cum facusem in fiecare moment din viata mea."

"Vedeti voi, nu aveti de unde sa stiti ce vrea Dumnezeu de la voi, pana cand nu va cere. Dupa care, ALEGEREA VOASTRA ESTE FIE SA VA IMPOTRIVITI, FIE SA VA SUPUNETI."

"Bineinteles ca sunt multe lucruri pe care nu le intelegeti in privinta legilor care guverneaza realitatea fizica. Pe masura ce intelegerea voastra legata de aceasta realitate se adanceste, veti vedea tot mai mult modul in care legile lumii fizice interactioneaza cu cele ale lumii sprirituale, pentru a crea experienta de care aveti nevoie in fiecare moment."

"Eu descurajez foarte tare gandirea magica sau incercarea de a modifica realitatea lumii fizice prin concentrarea mintii. Nu pentru ca asemenea lucuri sunt imposibile, ci pentru ca sunt putin probabile si reprezinta un aspect al experientei voastre de care nu trebuie sa va atingeti. A sta intre sinele de cale ferata, in timp ce trenul se apropie si a incerca, in acelasi timp, sa vizualizati ca dispare, nu este un lucru pe care sa-l recomand foarte tare.
O stare a mintii care sa produca miracole nu este dovedita prin incercarea de a manipula cu mintea realitatea fizica. Aceasta este o activitate a ego-ului. Incercarea de a produce miracole la cerere este activitatea unui clown, nu a unui barbat sau a unei femei cu calitati spirituale.

VA DOVEDITI STAREA MINTII CARE SA PRODUCA MIRACOLE, RENUNTAND LA EXPERIENTA VOASTRA SI CONECTANDU-VA LA CEEA CE DUMNEZEU VREA PENTRU VOI IN FIECARE MOMENT. Treaba voastra nu este sa incercati sa modificati realitatea fizica, ci sa fiti PE DEPLIN PREZENTI IN EA. Pe masura ce va straduiti sa faceti acest lucru, in fata voastra apar frica, dependentele, atasamentul vostru de trecut. Datoria voastra este sa va intampinati cu iubire si compasiune  acea frica, acele dependente si atasamente. Datoria voastra este sa creati un spatiu sigur in care sa va simtiti sentimentele, in care sa treceti prin frica si durerea voastra. Datoria voastra este sa renuntati la toate interpretarile, conceptiile si judecatile voastre, si sa porniti experienta cu deschidere si fara sa va aparati. Datoria voastra este sa intampinati copilul ranit cu iubire si sa-l incurajati. Sa-l invitati sa faca un pas inainte. Sa-i spuneti ca este absolut normal sa-i fie teama, ca nu e nimic aici care sa-i faca rau, deoarece voi sunteti alaturi de el. 

In felul acesta se produce VINDECAREA si se manifesta MIRACOLUL SINELUI. "

Paul Ferrini, LINISTEA INIMII, Reflectii ale Mintii Christice, partea a II-a

Asculta Radio Vocea Sufletului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu