joi, 24 martie 2011

bye bye

Infloreasca toti Pestii care au scapat cu viata dupa ce Luna neagra le-a strabatut semnul zodiacal. Extrem de interesant cum una dintre cele mai importante decizii s-a luat pe 22. :) Dresorul de Unicorn ar rade tare daca ar vedea postarea asta... Pana una alta, am nevoie de o pauza departe de net, daca tot a iesit soarele si daca toate semnele duc in aceasta directie. Va doresc un sfarsit de luna martie cat mai frumos, linistit, insorit si ... va multumesc pnetru tot ceea ce sunteti in viata mea si ... la buna auzire cand va fi sa fie!

6 comentarii:

  1. Bai, felicitari! Cu adevarat! Pe mine m-a terminat luna neagra in pesti, darmite pe tine!... Sa iti fie de bine pauza! :)
    Te pup si te iubesc neconditionat! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. să ai o pauză însorită și plină de bucurii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea Bluemoon, nici nu prea pot sa descriu in cuvinte cum a fost perioada in cauza... dar pana la urma nici nu credeam ca as putea indura atatea intr-o singura viata, haha. Pauza continua, dar pana atunci te pup si invat si eu sa-i iubesc pe toti neconditionat, nu de alta, dar in felul asta ma scutesc de niscai suferinti si chinuri :)))) puuup

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdan, multumesc muuult. va imbratisez cu mare drag si va doresc o duminica minunata, cu mult soare!

    RăspundețiȘtergere
  5. A, frumos ai mai spus draga mea, draga, ca nici nu credeai ca poti indura atatea intr-o viata intreaga...., dar ai trecut si peste astea! Ti-am "simtit" intr-un fel, sufletul incercat, m-am gandit la tine stii, cu multa iubire!
    Acum, la sfarsitul acestui ciclu cosmic, ca sa putem intra in cel nou, e nevoie de eliberarea de tot ceea ce am acumulat in atatea si atatea vieti.
    Cum sa nu fie greu, intr-o singura viata?
    Tuturor ne este greu, dar cu ajutorul Lui si al Maicutei dragi si iubite, trecem cu iubire peste toate si tot.

    Te imbratisez cu multa caldura si drag!

    http://www.youtube.com/watch?v=PMotsU-g-Eg

    RăspundețiȘtergere
  6. draga Cristina, doar lacrimile care sunt mai multe decat toate apele pamantului pot depune marturie pentru toate caintele si neputintele noastre. Dzeu sa ne ajute pe toti sa ne gasim drumul spre Acasa. multumesc pentru ganduri, din inima :)

    RăspundețiȘtergere