miercuri, 18 noiembrie 2009

What Dreams may Come

Recomand cu drag acest film! Mie mi-a oferit multe raspunsuri :) Incep incet incet sa inteleg posibilul drum viitor! Inteleg de ce am caiete pline de descrierea viselor mele inca din adolescenta, de ce lucrarea mea de licenta se numea DRAMATURGIA VISULUI si de ce dragul meu profesor mi-a dat 10 si mi-a zis ca pot sa merg cu ea si la psihologie! :) Glumea, desigur, dar e interesant cum atatea si atatea informatii au venit la mine pe calea aceasta a viselor.

E frumos ca in anul 2 de actorie John Malkovich a venit in vis sa-mi spuna ca fac o mare greseala "gramaticala" si apoi mi-a aratat pe o foaie:

TR Y!

Mi-a spus apoi: radacina e buna, pastreaza TR, taie Y si adauga UST!

TR UST!

Am vorbit in engleza, desigur... :)

Si cate si mai cate vise minunate, cu oameni dragi care au trecut dincolo, cu Nichita Stanescu si Toma Caragiu, cu Bugs Bunny si cu foarte multi prieteni dragi! Am invatat sa acord importanta unora dintre ele, din moment ce dezveleau o parte din mine de care nu aveam habar in adolescenta! Am aflat de multe ori vesti despre prieteni dragi de departe si am primit de multe ori avertizari dar si revelatii importante!

Un film minunat! Aveam mare nevoie sa vad acest film in aceasta perioada, sa CRED in Filmul meu si sa nu mai las "intrusii" sa intervina! Vorba dragei mele D'Eac: "fiecare cu ciorba pe care si-o gateste!" :) Mare dreptate!!! MULTUMESC! Cred ca am aflat raspunsul la una din intrebarile cele mai importante din aceasta perioada! Adica, cred ca la mai multe! Multumesc! Incep sa-mi creasca muguri din care infloresc aievea... VESNICII! Doamne Ajuta! Da pe Blaga oare cand o sa-l visez, oare?

2 comentarii:

  1. What dreams may come este unul dintre filmele mele de suflet. Mă zdruncină de fiecare dată și mă pălmuiește bine. Mă stoarce de tot. Cred cu tărie că o iubire adevărată supraviețuiește morții fizice. Cred cu tărie în reîncarnare și în regăsirea celuilalt.
    Iar pe J. Malkovivh.. îl ador pur și simplu!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da, pot spune sincer ca Malkovich "m-a ajutat" destul de mult... mi-a dat multe sfaturi in vise, el si Toma Caragiu :) legat de film, recent mi s-a mai demonstrat odata cat de legati suntem in iubire, chiar si atunci cand nu ne-am vazut de ani si suntem la km departare; e incredibil, cu adevarat!!!

    RăspundețiȘtergere