luni, 2 noiembrie 2009

Un Elf?!


Vreau sa-i multumesc persoanei care a scris aceste lucruri minunate despre buna mea prietena si sora, Laura Ilea!!! Observ cum ca si in cazul ei, A treia Lege a lui Newton functioneaza pe deplin!!! :)

“Ceea ce am primit daruiesc mai departe , va dau voua putin , voi veti darui la randul vostru si asa am putem schimba lumea”.
Laura Maria Ilea

O zi … o zi ca oricare alta s-a transformat intr-o amintire de neuitat. Stau acum in fata calculatorului si ma intreb oare ce am facut ca sa merit un asemenea dar, sa intalnesc o asemenea persoana speciala? Acum cand ma gandesc la cuvintele Laurei “stiti, legea atractiei” ma simt rusinata. Am avut atatea emotii pana la intalnirea cu actrita pe care o apreciez foarte mult…Cum ne-am intalnit ne-a vorbit cu atata naturalete… pana si acea simpla imbratisare pe care am primit-o m-a incurajat, dandu-mi putere sa trec peste invalmasala de sentimente pe care le simteam. Un suflet care ne-a permis sa cunoastem o particica din el. Elful din “Visul unei nopti de vara” dar si din visul meu, s-a dovedit a exista in realitate. Un “Elf” plin de viata si cu o seninatate in chip ce m-a facut sa uit pentru cateva ore ca sunt pe pamant. Am fost pentru o perioada un pitic fericit, un pitic care acum incerca sa multumeasca pentru acele clipe frumoase! Totusi ma intrebam cum Elful vrea sa-l mai intalneasca pe pitic? Cred ca Doamne, Doamne m-a face prea fericita si pt asta Ii multumesc!

Gandindu-ma la fiecare cuvand pe care l-am auzit astazi mi-a ramas intiparit in minte “incredere”, da incredere…! Da, am invatat sau mai bine zis incep sa invat ca fara incredere in mine nu o sa reusesc in viata! Multumesc d-na profeosoara- daca pot sa va numesc asa- pentru lectia de astazi!

Cred ca as putea continua … scriind pana tarziu despre aceasta actrita fara sa ma opresc! Inchei prin a spune un simplu MULTUMESC!!!

preluat de pe:

http://piticulsiumbrelele.wordpress.com/2009/10/31/un-elf/

Un comentariu: